Easy Diy: Сукулентният плантатор

H&H Stylist Reiko Caron споделя точно как да направите вътрешен сочен плантатор точно навреме за пролетта.

Когато календарът удари пролетта, обичам да донеса малко зеленина във вашия дом, за да отпразнувам сезона до метеорологичното състояние. Тази година избрах да направя сочен плантатор за моя офис. Листата е с ниска поддръжка, както и идеална за работното място, където забързаните дни снимането на H&H TV предполага малко време да се грижи за тях. Открийте точно как да си направите сами с моите прости стъпка по стъпка инструкции.

Ще ви трябват: смесица от кактуси, както и сукуленти, растителен съд (уверете се, че няма дупка за източване), почва, камъни, мъх, градински ръкавици, воден господин.

Стъпка 1: Слоенето на най -добрите органични материали във вашия съд е от съществено значение за подходящ дренаж. Започнете със слой от малки камъни. След това покрийте камъните с мъх, както и внимателно изравнете, за да напишете филтър.

Стъпка 2: Изсипете почвата върху мъха, достатъчна, за да покриете напълно кореновите сфери на вашите растения.

Стъпка 3: Поставете вашите градински ръкавици – те ще избегнат да се убождат от кактусите. Изкопайте дупка в почвата с пръсти, огромна достатъчна, за да оформите вашите растения. Издърпайте растенията си от оригиналния им съд, дразни корените (нежно!), Както и местоположението в дупката за мръсотия. Натиснете почвата около растението, за да я защитите внимателно в новия си съд. Продължете да правите това с всичките си растения, докато не напълните контейнера. Когато сте готови, поливайте терариума си с господин.

Стъпка 4: Местоположение на новия си план в близост до прозорец, както и се наслаждавайте!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *