Gigavideo800 носи безжичен HDMI

светът на Hidef е страхотен, но като някой, който току -що е накарал строителите да отворят тавана, за да пуснат HDMI кабел до нашия проектор, той също може да бъде разочароващ. Ако сте в подобно положение и искате по -удобно решение, тогава Marmitek може да има отговора с новия си Gigavideo800. Той изпраща безкомпресиран HD сигнал безжично от до четири свързани HD устройства към вашия HDTV или проектор.

“Безжичният HDMI беше обявен от различни доставчици преди няколко години, но досега много малко се беше случило на практика. Или, за да бъде по -конкретно, продуктите, които бяха въведени, не отговаряха на очакванията за качество или досега те имат те Всъщност не е готов за доставка. С въвеждането на Gigavideo800 HDMI Marmitek доказа, че висококачественият, безжичен HDMI наистина е възможен и сега е наличен.

Гъвкаво позициониране на вашия телевизионен екран или проектор – ентусиазъм за красив телевизор, монтиран на стената, сякаш е картина, е леко намалено, когато разберете, че окабеляването е трудно да се скрие. Също така, наградите за красота обикновено не предстоят за кабелите, които се движат към вашия проектор на тавана. Marmitek Gigavideo800 HDMI означава, че този въпрос може да бъде изпратен в историята. Вие монтирате приемника, просто и невидимо, на стената зад телевизора или на тавана до вашия проектор. Една гениална система ви позволява да продължите да работите с свързаните HD устройства, въпреки че те са инсталирани извън полезрението.

Некомпресиран – Този безжичен HD сигнал преодолява разстояние до 20 метра към вашия HDTV или проектор, използвайки Gigavideo800 HDMI. Marmitek Gigavideo800 HDMI изпраща HD сигнала, без първо да го компресира. Полученият безжичен сигнал се изпраща без забавяне (идеален за конзолите на играта) и има точно същите свойства като сигнал, който се изпраща чрез висококачествен HDMI кабел.

Четири устройства – Gigavideo800 HDMI съдържа два красиво стилизирани шкафа, които служат съответно като предавател и приемник. Приемникът е свързан към телевизора, докато предавателят може да бъде свързан към максимум четири (HD) устройства. Това включва Blu-Ray® плейъри, цифрови видео рекордери (DVRS), HD Set-Top Boxes, Game Consoles (Wii, PS3 ™ или Xbox® 360), PC на медийния център или стандартни DVD плейъри/рекордери. Превключването между тези устройства се извършва просто чрез натискане на бутон на предоставеното дистанционно управление. Важно предимство на Gigavideo800 HDMI е, че вече не е необходимо постоянно да превключвате кабелите от вашите HD устройства към HDTV или проектора.

HDCP – Marmitek Gigavideo800 HDMI поддържа всички цифрови резолюции, включително 480p, 576p, 720p, 1080i и 1080p True Cinema. Продуктът 100% удовлетворява HDCP стандарта. Цифровата защита на цифровите копия (HDCP) е система за предотвратяване на пиратството. Декодерите с HDCP предоставят само цифров сигнал към оборудване, което също се поддържа от HDCP, като Marmitek Gigavideo800 HDMI.

Цена и наличност – Marmitek Gigavideo800 HDMI има препоръчителна цена на дребно от 599, – Euros вкл. ДДС и се предлага за незабавна доставка. ”

Marmitek Gigavideo800

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *