Helvar стартира нов вид интелигентни панели за управление на дома

Helvar пусна нови контролни панели за своята гама от продукти за осветление на Smart Home Home. Те казват, че новите дизайни освежават външния вид на съществуващите табели, като същевременно запазват качеството и функционалността си на сглобяване.

“” Много често използвани интерфейси в система за управление на осветлението са контролните панели “, казва Алън Джексън, директор за международно развитие на услуги в Helvar” Предишният ни дизайн беше класика, който издържа на теста на времето. Въпреки това, ние обаче сме Сега го актуализира, за да се впише в тенденциите в съвременния дизайн. Всъщност сега имаме панели с бутон или лицева плоча, за да допълним всяко приложение, декор и контрол на контрола. ”

Новите панели предлагат по-големи бутони и рестайлирани лицеви плочи, за да дадат усилен естетичен избор за крайния потребител. Всеки панел позволява на потребителя да контролира системата, като припомня сцени с натискане на бутон. Гамата на модулния панел Digidim се доставя предварително програмирано, така че ще се получи извън кутията и лесно се преконфигурира, за да отговаря на изискването за всеки клиент или приложение. Освен това, модулните панели в диапазона са снабдени с светодиоди, за да се посочи коя сцена е избрана и инфрачервен приемник за допълнителни опции за контрол.

Хелвар има желание да направи прехода към новите дизайни безпроблемно, така че всички нови панели са напълно назад съвместими с текущата гама Digidim, като използват възможността да заменят или надстроят съществуващите панели Digidim и да използват съществуващи шнурове и задни кутии. ”

www.helvar.com: Много повече статии за контрол на осветлението

Искам още? – Трябва да ни следвате в Twitter, като нас във Facebook или да се абонирате за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо във входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *