• Uncategorized
  • 0

Idratek въвежда RAFT от нови функции на Smart Home

Idratek пусна V20 от своя софтуер за кората. Сред многото подобрения и допълнителни функции са поддръжка за продукти на Rako, SMS съобщения чрез Skype, нови възможности за заснемане и управление на видео и два нови хардуерни модула

„Сред много нови функции тази версия въвежда поддръжка за безжични димери Rako Controls и свързаните с стенни панели (виж: www.rakocontrols.com). Интерфейсът към Cortex е чрез двупосочния RAV232+ модул (от Rako Controls). Cortex V20 също вижда добавянето на SMS съобщения чрез Skype (увеличаване на съществуващата способност за поставяне или получаване на Skype обаждания от IDRanet MFP модул). Тази функция предоставя средство за отчети за SMS с ниска цена, които ще бъдат издадени от Cortex при богатство от събития, определени от потребители.

Работата с видеокамери Cortex също е значително подобрена. Запишете техниките за предварително въоръжаване и подвижен буфер, сега се уверете, че можете да заснемете видео преди събитието Trigger. Продължителността на предварително задействане е определена от потребителя и се ограничава главно от наличните изчислителни ресурси. Инструментите за възпроизвеждане/преглед на видео също са разширени значително с нов потребителски интерфейс, включително инструмент за времева линия за бърз преглед на количеството заснети данни и да ви позволят бързо да се насочите към определено време за заснемане. Също така инструментите за възпроизвеждане сега включват напред/обратно при променливи скорости на кадрите и възможност лесно да изпращате снимка на рамката към вашето предпочитано приложение за обработка на изображения.

Щракнете върху снимка за по -голяма версия

Щракнете върху снимка за по -голяма версия

Нов FTP инструмент позволява или видео или други данни да се качват автоматично (незабавно или планирани) на отдалечени сървъри за допълнителна сигурност.

Idratek също са въвели два нови сензорни модула с по-висока интеграция (PTS-001 и PTH-001) в своите сгъвки. Те осигуряват PIR+температура (= PRS+DTS) и PIR+температура+относителна влажност (= PRS+THS) съответно. Спецификацията на модула SLD-001 също е подобрена с добавянето на втори бутон и 2 цифрови входа. Тези модули ще използват новите фронта на „код на продукта“.

Щракнете върху снимка за по -голяма версия

idratek.com

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени по имейл, направо във входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *