• Uncategorized
  • 0

Iport стартира нови монтажи на стени за iPad & iPod Touch

Iport пуска два нови монтажа в стената този месец за iPod Touch и iPad. CM100 и CM2000 използват шасито, монтирано на стена и магнитно прикрепена предна съраунд и превръщат устройствата на Apple в сензорен екран за интелигентен контрол на дома.

„Iport, създателят на първата в света система в стената за Apple iPod, отново е готов да подобри интеграцията на продуктите на Apple за персонализираната инсталационна индустрия. През юли IPORT ще започне да доставя първите два продукта в новата си серия Control Mount за Apple iPod Touch и iPad.

Контролното монтиране на IPORT CM-IW100T (CM100) за iPod Touch обхваща iPod Touch в монтирано на стена шаси с магнетично прикрепена правоъгълна фасция, както и Iport CM-IW2000 (CM2000) за iPad на Apple, трансформирайки ръчните устройства в сензорни екрани в стената, работещи с приложения от всяка система за управление над WiFi.

В допълнение към поддържането на iPod Touch като 4-инчов сензорен контролер, CM100 също позволява възпроизвеждане на аудио от iPod Touch както за съхранена музика, така и за стрийминг аудио от всички налични приложения. С бързия растеж на приложенията за домашна автоматизация, CM100 и CM2000 дават на изпълнителите на електронните системи атрактивна монтажна услуга, която може да бъде продадена на клиенти, които иначе не могат да се интересуват от конвенционален и много по -скъп патентован сензорен екран – „от самото начало на Iport , Нашата мисия беше да помогнем на персонализираната инсталационна общност да приеме и да печалби от приемането и интегрирането на продуктите на Apple “, заяви Ари Супран, изпълнителен директор на компанията -майка на Iport, Dana Innovations. „Тъй като продуктите на Apple са се развили от медийни плейъри до интуитивни потребителски интерфейси, ние оставаме ангажирани да помагаме на персонализираните инсталатори да интегрират тези продукти в домовете на своите клиенти по начин, който е естетически завладяващ и лесен за използване. Обикновено няма модел на печалба, който да е на разположение на дилъра на CI за продукт на Apple. Като свързва монтиране на Iport Control с Apple продукт, дилърът може-както с всички наши IPORT в стената и напълно свободно стоящи докове-интегрират продуктите на Apple и да реализират печалба от продажбата на iport продукт “, продължи Supran.

Използването на Iport Control Mount за домашна автоматизация е удобно за контрол на стаите на аудио, видео, осветление и климат, поддържано от приложението Control. Както CM100, така и CM2000 могат да бъдат инсталирани във вертикална или хоризонтална ориентация, в зависимост от функционалността на предпочитаните от потребителя приложения. ”

IPod Touch CM100 е около 250 долара, а iPad CM2000 около 500 долара.

iportmusic.com: Savant iPad стена монтиране: Ibracket iPad стена монтиране

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо във входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *