LG въвежда Thinq Innovation Wise House уреди – Вашата шайба разговаря с вашия сървър

Още мъдра къща за дома от корейските гиганти на електрониката, LG с днешното изявление за новото им разнообразие от уреди “ThinQ Technology”. Свързана с мъдър електрически метър Системата обработва пералнята, която да работи в най-рентабилните времена, докато грабва актуализации за нея, както и фурната през мрежата за добавени функции. Предлагат се отдалечена диагностика, както и управление чрез компютър или таблет, както и предстоящото автоматизирано почистване на вакуум на LG ще се предлага оборудван с камера за скрининг на къщата ви, както и дори ще нахраните вашите домашни любимци …

“Seoul, 3 януари 2011 г. – За първи път навсякъде, LG Electronics (LG) днес ще разкрие пълното си разнообразие от мъдри уреди, активирани от LG ThinQ ™ Technology, на 2011 г. Worldwide CES®. Състои се от пет ключови характеристики – Wise Grid, Wise Diagnosis ™, Wise Access, Wise Adapt, както и администриране на храни – LG Thinq ™ Innovation предлага цялостно мъдро решение, което позволява на потребителите да се справят с къщите си по по -централизиран и практически начин.

„За LG„ Smart “означава да предлагате крайните ползи от овластяването, както и удобството за нашите потребители. С нашата Ingenious ThinQ ™ технология потребителите ще бъдат по-упълномощени, когато вършат домашни задачи, благодарение на по-ефективните, контролируеми, както и на екологичните опции за уреди “, заяви Young-Ha Lee, президент, както и изпълнителен директор на LG Electronics House Company. „Това не е прогресивно развитие – LG ThinQ ™ Innovation по същество трансформира точно как потребителите се грижат за дома си, както и го прави по -лесно, както и по -интелигентно от всякога.“

По-малко енергия, по-ниски сметки за електричество, еко-приятелски живот-централен елемент на LG ThinQ ™ технологията, мъдката мрежа, разгръща мъдър измервател, за да гарантира, че уредите използват минималното количество енергия, възможно най-скъпи. Когато се променя, Wise Grid предоставя на потребителите възможността да използват „Препоръчано време“, което прави измиването в най-близкото, най-рентабилно време или незабавно, ако скоро не се предлага извън пиковия избор на електроенергия. Алтернативно, хората могат да изберат „най -ниска скорост“, което открива времето, когато скоростта на електроенергия е най -ниско. Потребителите също могат да избират времето за измиване, както и ако трябва да направят измиването в пиково време, пералнята ще предложи най-енергийния цикъл.

Използвайки мъдката мрежа, фурните на LG предлагат три избора на разходи – ниски, средни и високи – които отчитат както продължителността на цикъла на готвене, така и различни разходи за електричество. По подобен начин хладилниците на LG могат да използват уникален алгоритъм за промяна на различни функции, като например управление на времето за размразяване – за да предлагат допълнителни икономии на разходи за разходи за енергия в пикови моменти. Нещо повече, LG хладилниците дори се отчитат, както и екранират честотата, с която собствениците на жилища отварят вратата на хладилника, като им осигуряват информацията, която изискват, за да спестят още повече енергия.

LCD екранът на Wise уреди на LG показва ежедневни, редовни или месечни отчети, очертаващи общите нива на потребление на енергия на уреда, както и свързаните с тях разходи. Ежедневните суми за използване на електроенергия, както и следващите такси ще бъдат достъпни за смартфони, както и на таблетни компютри. С тези нови функции потребителите могат да спестят навреме, както и енергийните разходи, като същевременно избират по-екологичен начин на живот.

LG Wise Diagnosis ™ прави нещата прости, както и осигурява оптимална производителност-високотехнологичните уреди на LG са изключително надеждни, но проблемите с услугите възникват от време на време. Преди това единствената програма за действие беше да се свържем с обслужването на клиента, както и да очакваме пристигането на сервизен техник, за да получи достъп, както и да ремонтира работата на устройството. Сега функцията за разумна диагностика на LG подпомага бързото обслужване на клиентите бързо, както и ефективно отстраняване на механичните проблеми по телефона, ограничавайки скъпо, неудобни телефонни обаждания, както и посещения в дома.

За незначителни проблеми-вратата на хладилника вляво отворена, производителят на лед се е променил, пералня извън баланса-уредът сигнализира на собственика или на екрана си или за бъдещи модели, чрез Wi-Fi връзка, на смартфона или таблета на потребителя .

Когато потребителите се обаждат на телефонния център на LG клиент, техник ще ги инструктира да натиснат последователност от бутони на пералнята. Това задейства поредица от тонове, които позволяват на техника да определи проблема, както и точно как да коригира проблема. Потребителите също могат да диагностицират пералните си машини в House чрез мобилно приложение за изтегляне на своя смартфон.

LG Wise Diagnosis ™ елиминира стъпка в процеса на отстраняване на неизправности, тъй като понякога проблемите могат да бъдат определени без изискването за сервизен техник да види къщата за диагностика, спестявайки време, както и пари. В онези случаи, когато се изисква услуга, полевият техник може да бъде подготвен с CorreCT части, което позволява ремонтните работи да бъдат разрешени при едно посещение. Комбинацията от тази нова функция, както и продуктовите гаранции на LG-включително несравнимата 10-годишна гаранция на двигателя с директно задвижване-илюстрира, че клиентското обслужване на компанията е толкова надеждна, колкото и уредите на House. Тъй като осигуряват домашните ви уреди – LG Wise Gain Access до това дава възможност на собствениците на жилища да екранизират, както и да управляват домашните уреди отдалечено извън дома. Използвайки компютър за смартфон или таблет, хората могат да се справят с цикъла си на измиване от офиса или да зададат температурата на хладилника си, докато са във фитнеса. Съобщенията за предупреждение ще бъдат изпращани до смартфона или таблетния компютър на потребителя за продукти като края на цикъл на измиване или бъдещ проблем на продукта.

По-впечатляващо е, че потребителите скоро ще могат да поръчат своя роботизиран прахосмукач на Hom-Bot, за да спрете къщата си, докато са навън, или да използват функцията за гледане на вакуума, за да следят, когато са далеч от дома. Чрез компютър с смартфон или таблет, потребителите дори имат избор да имат домашен любимец на дома си, докато са далеч. LG планира да предложи още по -практически избор с мъдър достъп до достъп до близко бъдеще.

Smart Adapt за надграждане, както и адаптиране към лични предпочитания-LG Wise Adapt дава възможност на потребителите да изтеглят най-новите услуги, както и надстройките за иновации за своите уреди чрез Wi-Fi връзка. С тази иновация потребителите ще могат да получат достъп до актуализирани предварително програмирани рецепти в допълнение към усъвършенстваните цикли за своите перални машини. Мама с новородено дете може да избере специални деликатни цикли на измиване на дрехите на бебето, докато хората, включени в особено напрегнато работа, могат да изискват да добавят по -траен цикъл за пране към тяхното перално устройство. С мъдра адаптиране потребителите ще могат да изпитат изключително най -новите LG технологии, без да се налага да се надграждат до нови продукти.

LG Adminstraction Screens вашия хладилник, както и ви поставя в управлението – решението за администриране на храни на LG подпомага потребителите да се справят със съдържанието на хладилника си по -ефективно. Чрез плъзгане, както и пускане на хранителни икони на LCD екрана на хладилника или чрез използване на функцията за разпознаване на глас, хората могат бързо да определят какво има в хладилника, в допълнение към това къде се намират конкретни продукти, както и кога изтичат. Тази информация също е достъпна чрез смартфони или таблетки, което позволява на потребителите да препоръчват това, докато пазаруват хранителни стоки.

С всички тези гениални функции, както и с мъдри опции, LG Thinq ™ Innovation помага на потребителите онлайн по -овластен живот, както и се наслаждават на ново ниво на удобство, както и на интерактивност. ”

www.lg.com: LG Wise TV

Искам още? – За да сте сигурни, че отсега нататък не пропускате нито една автоматизирана къща, можете да ги предоставите по имейл директно във вашата пощенска кутия. Трябва да се съобразите с нас в Twitter, като нас във Facebook или да се регистрирате за нашата RSS емисия.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *