LG ST600 Smart TV Upgrader – Plex потвърди, каца след 2 седмици при £ 99?

Следваме LG ST600 TV ъпгрейращия, тъй като беше обявен миналата година. Току -що получихме някои актуализирани новини, тъй като чухме, че са само на няколко седмици от тези брегове и че ще се продава на дребно на около 99 паунда.

Това, което все още не е официално потвърдено, е дали това потенциално ще стане нашият предпочитан стриймър на годината, като включи „Media Link“ – LG говори за Plex.

На положителните странични посетители на сайта на Plex през последните няколко седмици може да са открили този интересен параграф на тяхната първа страница – „LG Electronics интегрира технологията Plex Platform в своя HDTVS и LG Smart TV Adgrader, активирана от 2011 г.“.

Въпреки това все още не успяхме да накараме никого от LG, за да потвърди това. Не можем да си спомняме, че някога чувах толкова многобройни слухове „Не е, не е в“, защото LG развали новата ни година с информацията от CES през януари, че надграждащият телевизор няма да включва Plex. Разговаряхме с мъжете от Plex, които не можеха да разкрият нищо, но добавихме „ние се радваме да работим с LG, те са страхотни“.

Сега към добрите неща – най -новото, което чухме от източник, близък до LG, е, че докато Plex (Media Link) няма да го превърне в първоначалното пускане на продукта, той ще бъде активиран в напълно безплатна актуализация на фърмуера в Q3 или евентуално дори по -рано.

Не забравяйте, че за разлика от Apple TV 2, ST600 поддържа много кодеци, многобройни много повече премиум приложения плюс DLNA за огромен набор от устройства, а не само тези, които поддържат AirPlay. Устройството е изградено на същия хардуер, влизащ в новата гама от LG Netcast HD TV (също само на няколко седмици от магазините), който поддържа 1080p, като отново тръпне ATV2.

Надяваме се да имаме ръце на нашата проба за преглед през следващите седмици, въпреки че ако това, което вярваме, е вярно, ще трябва да изчакаме известно време, за да тестваме Plex върху нея. Междувременно можем да бъдем доволни от новината, че LG са виждали светлината и че скоро хората ще имат евтина Plug n Play Black Box, за да се прикрепят към своите телеси, за да донесат фантастичния свят на Plex.

LG ST600: www.lg.com: www.plexapp.com

Искам още? – Трябва да ни следвате в Twitter, като нас във Facebook, или да се абонирате за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *