LG ST600 TV Upgrader – Оценка

Ние седим на тази оценка от месеци – с надеждата LG да пусне актуализация на фърмуера, която накрая да направи нещата да работят правилно. Уви, все още без никакви индикации за него, както и с изявление за последни седмици от 2 нови модула за надграждане на телевизия, изглежда, че ST600 е Gonner. Нашият съвет? Купете вместо това Roku. Ето ето нашата оценка – на това, което си струва.

Не е трик, че ние сме огромни фенове на Plex тук, в Automated Home. Въпреки че ни харесва нашата конфигурация на Mac Mini за първична AV система, дори втора ръка MINI MINI от подходящи спецификации е около 350 паунда в наши дни. Ето защо бяхме развълнувани да чуем за кутия от £ 100, която да ни донесе Plex Experience. Измина доста време от изявлението, но накрая се сдобихме с една от новите кутии за надграждане на телевизори LG ST600. Проверете, за да откриете как точно се представя.

Физически системата е подобна на Apple TV, въпреки че е малко по -голяма (11cms x 11cms x 3cms), дори и с външния си PSU „тухла“ в сравнение с интериора на ATV2. По същия начин на задния панел е HDMI, оптично аудио, както и Ethernet гнездо. Той се е развил в 802.11n Wi-Fi (5 GHz, както и 2.4 GHz), но ще искате Wired Ethernet за безпроблемно възпроизвеждане на HD.

Спецификациите на LG показват 17W употреба за бита Fella, както и за зареждане около 35 секунди. При пристигането си системата се нуждаеше от актуализация на фърмуера, която добави приложението Plex (известно като „Media Link“ в полето). Актуализациите на фърмуера са прост въпрос за избор на избора от едно от менютата в настройките, както и да го оставите да направи своето нещо за няколко минути. За съжаление грешка в настоящия фърмуер (версия St.8.79.173.f по време на оценката – сега на St.8.79.198.f – все още с проблеми) означава, че в момента работят само няколко стила на данни.

LG ST600 (отдолу) в сравнение с Apple TV 2

Филтрите са нещо, на което вече сте използвани, ако сте потребител на Plex. Можете да изберете да видите „наскоро излъчени“ или „наскоро добавени“ филми, както и телевизия например. Или скочете към „Наскоро гледани предавания“, за да продължите да гледате поредица или „наскоро гледани епизоди“ ще ви позволят да продължите да гледате къде сте останали на всеки тип клиент на Plex около къщата. Всъщност можете да започнете да гледате филм в iMac в кухнята, да продължите на iPad в … кашлицата, стая за почивка. След това вземете от мястото, където сте спряли на ST600 в спалнята.

Както и филтри, които можете да разглеждате, въпреки че клавиатурата на екрана е малко болка, която да използвате. Би било хубаво да видите системния кораб с дистанционно, което има прилична интегрирана клавиатура QWERTY, като Boxee One. Както се очаква, потребителският интерфейс не е доста подобен на Apple, както и той също е бавен, нещо, което определено ще осуети хората, използвани за „пълен“ Plex Experience на Mac или PC. Независимо от това, това е кутия, която ще играе вашите 1080p MKV, за разлика от ATVS фината опция за подходящо за Apple, форматирано 720p съдържание.

Странично монтиран USB сокет и бутон за нулиране

Умалителното дистанционно управление е наистина доста хубаво в ръката, както и лесно за използване. Битната зона в средата на 4-посочния контролер изглежда се докосва, както и наистина ви позволява да управлявате показалеца на екрана, докато сте в уеб браузъра.

Предоставеното дистанционно управление е прилично битово устройство

Разглеждането на филми ще изглежда познато на потребителите на Plex

Разглеждане на телевизионни предавания

Разглеждането на вашите филми, както и телевизионните предавания ще бъде познато на потребителите на Plex. Въпреки че това определено е „изрязване“ в сравнение с това, което може да се използва на Mac, той все още има достатъчно достатъчен от магията на Plex, за да я направи използваем. Определено е голяма стъпка над типичната навигация за папка / данни на много други подобни зададени топ кутии. Всъщност такова приложение съществува на ST600 (което използвахме, за да тестваме възпроизвеждането на MKV 1080p), както и е доста ужасно, че трябва да се върнете към този вид, когато сте използвали библиотеката на Plex.

„Захранван от Plex“

Гледайте всичките си любими уеб видеоклипове с plex плъгини

Има и други приятни щрихи. Когато възпроизвеждате музика, системата забърква телевизионния екран, с изключение на малко информация, както и управлява панел, който се движи около екрана, за да не се хвърли върху най -добрата си плазма.

ST600 има разнообразие от други, разработени в приложения, плюс повсеместния „магазин“ за придобиване както на безплатни, така и платени допълнения. Независимо от това, ако сте използвани за всякакъв тип от днешния съвременен смартфон, таблет или компютър, тези най -вероятно ще искат да ви накарат да ядете собственото си лице.

Заключение – Ние наистина мислим само за LG600 като на достъпна кутия за плекси за вторични зони като спални. От днес обаче фърмуерът все още няма да възпроизвежда много от типовете данни, които изискваме в приложението Media Link (Plex) (въпреки че те се представят в основното приложение за играч на филма). Докато чакаме да видим какво носят новите кутии за надграждане на телевизия по -късно през годината, можете да си вземете много по -добър Plex ExcileNCE, като използвате джаджата за играчи на сини лъчи на Samsung, както и телевизори-проверете тази връзка за цялата информация.

Предлага се от Amazon

#
Визуализация
Продукт
Оценка
Цена

1
Roku разкрива | HD стрийминг медиен плейър
13,132 отзиви
£ 19,99
Купете на Amazon

2
Roku Streaming Stick+ | HD/4K/HDR Streaming Media Player, черен
4,622 отзиви
£ 47,99
Купете на Amazon

3
Roku Streaming Stick 4K | HD/4K/HDR Streaming Media Player
120 отзива
£ 39.99
Купете на Amazon

plex.tv

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / снимки от API на Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *