Ligo Bluewave Review – Домашен телефон към шлюза за мобилни телефони

Ето приспособление, което може да е от полза, ако живеете в една от тези ситуации, в които има само уважаван мобилен прием от специално място в къщата.

С клетъчния Bluetooth шлюз Ligo Bluewave можете да оставите мобилния си телефон в тази област, където има сигнал и след това да използвате обикновен телефон навсякъде другаде около къщата. Вашият мобилен телефон ще трябва да бъде разположен в рамките на около 5 метра от Ligo Bluewave, за да поддържа Bluetooth връзката.

Може би сте едно от онези хип млади неща, които нямат стационарен телефон, но биха искали предимствата на DECT множество слушалки около вашия дом. Малкият блок (120x120x45mm) може да бъде безплатен стоящ или монтиран на стената и ви позволява да свържете мобилния си телефон към всеки нормален домашен телефон, независимо дали е кордиран или безжичен. Той има три бутона за свързване на Bluetooth отгоре и сдвояването е основен процес за задържане на бутоните за около 6 секунди, докато не започне да мига (кодът за сдвояване е „0000“).

От тази страна има USB сокет, който ви позволява да инсталирате актуализации на фърмуера и да конфигурирате някои от много по -разширените опции. Понастоящем безплатният софтуер Xwizard поддържа само Windows (XP и по -горе), така че няма полза за потребителите на Mac или Linux.

Можете да свържете до три различни мобилни телефона към системата. TALE, който винаги ще бъде по подразбиране на устройството на най -ниския номер за изходящи повиквания, но можете да изберете другите две „реда“, като използвате серия от клавиши на вашия телефон.

Можете също така да прикачите системата и към вашата наземна линия, ако имате такава – указване на всички обаждания, независимо дали влизането на сухопътна линия или мобилен телефон може да се отговори от едната слушалка.

Натискането на # # на вашия домашен телефон ще инициира функцията за гласово набиране на вашия мобилен телефон, ако имате нужда от него. Входящите обаждания получават различни модели на пръстени в зависимост от това кои от 3 -те мобилни телефони са влезли – полезно, ако имате например работа и личен мобилен телефон.

Изглежда, че системата също така позволи на домашния ви телефон да се раздели на услугата Skype, но изглежда, че това е нарушено при скорошната актуализация на Skype, поправяне се изработва.

Ligo Bluewave се предлага сега за около 100 паунда.

Характеристики на продукта

Свързва до три Bluetooth мобилни телефона

Работи с всеки шнур или безжичен домашен телефон

Plug-and-Play: Едно докосване активиране

Bluetooth свързаност

Ligo Bluewave Предлага се сега от Amazon: www.ligo.co.uk/blueWave

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо във входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *