Marmitek Introduce Connect236 Switcher

Marmitek представиха новия си SCART превключвател – Connect236. При около £ 65 системата поддържа RGB, S-Video, както и композитен, както и може да превключва 6 входа чрез IR дистанционното си управление. Marmitek състояние Системата поддържа „Full Matrix Function“ с 6 аналогови видео-вход, 3 цифрови аудио-входове, 3 аналогови видеоклипове, както и аудио-изходни продукти, както и цифров аудио-изход.

„Marmitek представя Connect236. SCART превключвател с шест входа за различни източници, три изхода за различни джаджи, както и само един SCART кабел към вашия телевизор. Това означава, че никога повече не се налага да превключвате кабели, тъй като всички джаджи остават свързани. Освен това, имате вход на CINCH в предната част на превключвателя, за да можете бързо да свържете вашата игрална конзола или лаптоп. С три изхода можете да запишете програма на вашия труден диск в точно същото време, докато гледате DVD, докато децата гледат телевизия горе с декодера.

Що се отнася до индивидуалната дружелюбност на Connect236, ние вярвахме на всичко. Можете да свържете всеки цифров, както и аналогов A/V устройство*, както и само с едно дистанционно управление, който изберете кой сигнал искате да гледате. След това Connect236 веднага избира правилния аудио канал (SD, Dolby Prologic или Dolby Digital 5.1/7.1) за удоволствие от максималния театър на къщата. Както и когато преминете от DVD към игра или телевизионна програма, аудиото също превключва. Освен това Connect236 е и S-VHS като RGB съвместим. Подходящ за каквото и да е, както и за всички! Това е философията на Marmitek на мъдрите, както и привлекателните решения във вашия дом.

Комплексът става прост – благодарение на пълната матрична функция на Connect236 можете да свържете всяка джаджа към SCART превключвателя в точно същото време. С шест аналогови аудио/видео входа, 3 цифрови аудио входа, 3 аналогови видеоклипове, както и аудио изходи, както и цифров аудио изход, никаква джаджа не е също много. Това не само намалява броя на кабелите, които се виждат, но също така подобрява простотата на използването за цялото семейство. Тъй като Connect236 прави работа с аудио, както и видео устройства изключително просто: просто го включете, както и започнете да се наслаждавате. По същия начин свързването на втори телевизионен комплект е изключително просто, както и това може да се направи както кабелно, така и безжично. Можете да издърпате кабел от втория телевизор към Connect236, да установите безжична връзка с видео предавател Marmitek или да използвате съществуващата Coax Network във вашата къща за предаване на сигнала с един от нашите модулатори.

Модел, както и цената – Connect236 е предназначен за безпроблемно, както и за идеално сътрудничество на всички ваши устройства. Това приспособление е малко, както и компактно, само с практически връзки, както и бутони. От предната страна LCD екранът показва цялата информация за свързаните джаджи. Този метод Marmitek прави цялото ви аудио, както и видеоклип толкова лесно за използване като естетически в един ход. Предложената цена на дребно на Connect236 е 79,95 евро вкл. ДДС.”

www.marmitek.com

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени по имейл, директно до входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *