• Uncategorized
  • 0

Mokuba Ribbons

PSST! Чували ли сте за Mokuba? Ако не, стигнете до Queen Street West в Торонто, за да разгледате този красив магазин за ленти.

Ако обичате текстил, занаяти или мода, ще умрете за този магазин. Създаден почти като галерия, пространството е ярко и бяло и държи багажник след багажник на разкошна панделка.

Те имат всеки цвят, който може да се представи!

Особено обичам тези райета и плисирани панделки. Те биха направили великолепна подробност за всяка кутия за съхранение, абажур или възглавница.

Те дори запасяват пискюли, ресни и тапицерии в дъга от цветове …

… и чиста бяла дантела, деликатна като меренга.

Но любимата ми винаги е била тяхната колекция от ултра луксозна кадифена лента. А цветовете? Толкова изтънчен и богат!

Някои панделки, като Velvet, са скъпи, но много други са напълно достъпни. Ще намерите всеки стил и всяка цена. И за щастие, с лента, малко изминава дълъг път, за да разкрасите дома си.

Можете дори да увиете подарък за деня на Свети Валентин в последната минута с някаква лента за изявление-сатеният винаги прави нещата да изглеждат изключително специални. Вижте публикацията в блога на Reiko Caron от петък за някои прости идеи за подаръци.

Така че защо да не проверите Mokuba? Той е на 575 Queen Street West в Торонто, (416) 504-5358. Алисън Доусън дори покани нашите камери след няколко години назад, за да демонстрира перфектния двоен лък. Вижте видеото!

Фото кредити: 1-6. Майкъл Пени

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *