• Uncategorized
  • 0

NYC Townhouse на Мерилин Монро се под наем

Холивудската икона на Мерилин Монро луксозният светилище на горната част на източната страна вече е под наем и може да бъде ваша за огромни 27 500 долара на месец.

Спиращата дъха четириетажна сграда, в комплект с четири великолепни спални и три и половина бани, предлага перфектната малка филия от стар холивудски блясък насред Ню Йорк. Построен през 1899 г. и някога собственост на известния моден фотограф и добрият приятел на Монро, Милтън Грийн, това пространство от 3500 квадратни метра на 127 Източна 78-та улица разполага с пет камини, сложен декоративен тапет, славно високи тавани и голямо мраморно стълбище.

Пълно с надвиснал персонаж и поразителен чар, лесно е да разберем защо Монро не можеше да устои да направи тази изискана градска къща, която се намира от дома си, докато беше в Голямата ябълка. Ако само тези стени могат да говорят! Вижте вътре в дома на скандалната звезда и ни кажете какво мислите за него в коментарите по -долу.

Невероятният имот с площ от 3500 квадратни метра е само на кратка разходка от Централен парк в квартал на Горна Източна страна, пълен с елегантни луксозни магазини и фини кафенета за хранене.

Подложката с четири спални е снабдена с парен душ и голяма вана с джакузи. През годините той е обносен, но все пак излъчва стар холивудски блясък.

Живите цветове и кухненският под набор в шахматна дъска носят хит от модерен лукс в разкошното пространство.

Всички съвременни нужди – централен въздух и отопление, отделно перално помещение на по -ниското ниво – живеят в перфектна хармония с традиционни детайли като високи тавани и пищни камина.

Сгушена в живописния дом е тераса в европейски стил, която е идеална за отпускане далеч от шумотевицата на града.

Не можете ли просто да си представите, че Мерилин се спуска от върха на това велико мраморно стълбище в рокля с топка?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *