Passivenergy контролира вашето отопление безжично-намалява вашите сметки за енергия

Новите стартиращи PassivSystems във Великобритания стартираха своята система за наблюдение и управление на енергия в CES. Настройката се състои от безжични сензори, монитори на електрическа енергия и отоплителни контролери-всички събрани на лесен за управление онлайн интерфейс. Насладете се на видеото след скока.

Чисто нова британска компания, която има за цел драстично да подобри енергийната ефективност на дома, стартира в CES разкрита. Базираната в Нюбъри PassivSystems ще покаже своята пионерска система за управление на енергията Passivenergy Home.

Зададено е от март 2010 г., Passivenergy се свързва с помощта на сензори към вашите отоплителни, гореща вода и електрически уреди и следи дейността чрез индивидуален онлайн акаунт. Научавайки за редовните си движения, интелигентната система за управление ще се увери, че ще използвате възможно най -ефективното използване на енергията, като използвате само услуги като гореща вода, когато имате нужда от тях. Passivenergy автоматично използва най -ефективното използване на енергията в целия дом и не прави допълнителна работа за потребителя.

Опцията за световна класа на PassivSystems към глобалния проблем с домашното използване на енергия спечели място в CES разкрито, предходното медийно витриране на най-голямото технологично събитие в света. Той беше избран от Обединеното кралство Trade & Investment, правителствения орган, насърчаващ британската услуга на международните пазари. Като един от десетте победители в състезание UKTI, той ще изложи в Лас Вегас на 5 януари.

„Всеки иска по -ниски разходи за енергия, но малко хора имат достатъчно време през деня, за да станат„ мениджър на енергията “на дома си. Простото предоставяне на много повече информация за консумацията на енергия не е решение. “, Описва Колин Калдър, изпълнителен директор, PassivSystems. „Passivenergy поставя стандарт за нов начин на живот. Включвайки нашата технология в съществуващата си настройка на дома, потребителите могат драстично да сведат до минимум енергийните отпадъци и да намалят сметките си за домакинства едновременно, всички с минимални усилия от тяхна страна. В бъдеще законодателството ще изисква домовете на потребителите да бъдат много по -енергийно ефективни – Passivenergy е лесен, евтин начин за хората да намалят разхищаването на енергия и сметките за енергия без огромни промени в начина, по който живеят. ”

Контрол – Passivenergy е изграден около вас и вашето семейство. Кажете му как живеете живота си и той ще управлява, когато трябва да използвате енергия и кога трябва да го запазите. Нашата адаптивна система за контрол на заетостта разбира кога сте вътре и кога сте навън. Той разбира, че имате различни нужди, ако сте спи или будни. Можете дори да го кажете, когато продължавате на следващия си празник.

Въглерод-Чрез управление на отоплението и горещата вода много по-внимателно и като контролира уредите си, Passivenergy ™ намалява енергията, която е загубена в дома ви. Изгубената енергия е енергия, която се използва, но не е полезна – енергия, която отоплява къщата ви, докато сте навън, или отоплява вода, която става студена. Като свеждате до минимум загубената енергия, свеждате до минимум въглеродния си отпечатък. Това е толкова основно като това.

Разходи – Ако губите енергия, плащате за нещо, от което не се нуждаете. Passivenergy ви спестява пари. Като подобрение на дома, това е възможно най -добрата стойност, която някога ще купите. ”

www.passivsystems.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *