• Uncategorized
  • 0

Patio Murniture Facelift

Измина 2-1/2 години, откакто купих мебелите си за вътрешен двор, но вече може да използва фейслифт. Когато го купих, не всички парчета бяха боядисани в същия цвят, както и странният синьо-сив оттенък наистина се нуждаеше от актуализация. Привързването на седалките е направено от пластмаса, но останалата част от мебелите е желязна работа, така че изисквам продукт да работи и с двата материала. Накрая открих правилния, както и известно време, миналия уикенд за малко преобразяване.

Въведете ръжда-олеум универсален. Тъй като покрива желязо, както и пластмаса, разбрах, че съм открил перфектното решение. Предлага се в приложение за спрей, така че всичко, от което се нуждаех, беше ден без въплъщение, както и намаляване на листовете над тревата.

Между гръмотевичните бури през изминалия уикенд, аз се гмурнах. Един час, както и четири бутилки с ръжда-олеум универсален по-късно, задачата беше завършена. Чистото нанасяне на спрей беше перфектно (без неуспешно почистване на четки и т.н.). Плюс това, стига да продължите да се движите, боята продължава гладко – все още не съм открил капене!

И така, за приблизително 55 долара се справих, за да трансформирам мебелите си за вътрешен двор. Толкова съм доволен от резултатите! Сега всичко, което изисквам да направя, е да трансформирам задния си двор – вдъхновение по -долу!

Искате още идеи? Вижте няколко от нашите най -добри мебелни мебели, както и да получите повече вдъхновение за дизайн на открито.

Фото кредити: 1-5. Сара Хартил 6. Джой фон Тидеман, както се вижда в проблема с юли 2009 г. на списание Home & Home

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *