• Uncategorized
  • 0

Perceptive Automation разкрива INDIGO 6 MAC House Automation Software Application

Днес Perceptive Automation премести своето софтуерно приложение на Indigo от бета в официална версия V6.0. През последните седмици разглеждахме приложението Mac OS X House Automation, както и ни впечатли.

Сега с вградена поддръжка за Z-Wave в допълнение към X10, както и (само в САЩ) Insteon, плюс около 40 трета плъгини за празнуване, за да се взаимодействат в неща като Plex, Philips Hue, Sonos, Worldwide Caché, Lightwaverf и RFXCOM.

Indigo се предлага в 2 версии, Indigo Lite ($ 99), както и Indigo Pro ($ 199), както и работи на Mac OS X 10.5 или по -голямо. Можете да изтеглите 30 -дневен път тук и има безплатно приложение за iPhone, iPad, iPod touch, за да интерфейсирате системата, наречена Indigo Touch.

Вижте пълния PR по -долу, както и слушайте нашия подкаст с Мат Бендиксен от възприемаща автоматизация.

DALLAS, Тексас-Perceptive Automation, водещият доставчик на услуги на софтуера за автоматизация на къщи, базиран на Mac, днес е щастлив да разкрие моменталната наличност на Indigo 6, актуализация на интелигентното управление на къщата на компанията, както и сървъра за автоматизация за Mac OS X. с Indigo, индивидите могат бързо да преглеждат, както и да управляват светлини, уреди, термостати, дворни спринклери, както и много други продукти, открити в дома, като по този начин помагат за намаляване на потреблението на енергия.

Ново с това издание е поддръжка за многобройни осветителни тела, уред, термостат, както и сензорни устройства. Устройствата Z-Wave, които обикновено се предлагат по целия свят, са значителна стъпка напред в иновациите за тези извън Северна Америка, които трябваше да зависят от X10 или други по-стари услуги, за да задоволят нуждите си за автоматизация. С това ново допълнение Indigo вече има вградена поддръжка за три от най-известните протоколи за автоматизация на къщи: Z-Wave, Insteon, както и X10.

„Разбирам, че светът на Insteon има това отдавна, но възможността да анкетира джаджи, както и да разбере какво уточнява те, заедно с изключително надеждните комуникации, е такова стръмно подобрение от света на X10, където много джаджи могат само да Вземете команди. Z-Wave е фантастичен за това, както и благодарение на Indigo, че сега можем да го използваме “, заяви клиентът на Indigo Ник Барнс от Англия.

„Поддръжката на Z-Wave на Indigo позволява на потребителите на MAC, по-специално в световен мащаб в Европа, Австралия, както и в Нова Зеландия, да признаят последно предимствата на решението за автоматизация на усъвършенстваните къщи“, заяви Джей Мартин, партньор в проницателната автоматизация. „Докато X10, заедно с подобни технологии, предлагат услуги за автоматизация на нашите клиенти в световен мащаб, нито един от тези протоколи не беше толкова способен, както и надежден, колкото Z-Wave. Допълнителното предимство е, че джаджите Z-Wave се предлагат от редица доставчици, които дават възможност за многобройни стилове на джаджи, както и за възможности. ”

Indigo може перфектно да интегрира джаджи от всякакъв тип поддържан протокол заедно по иновационен независим начин, както и може да го направи едновременно. Z-Wave, както и Insteon, заедно с X10, както и с 3-то празнуване, базирани на плъгини устройства, съществуващи хармонично в една среда. Хората са напълно свободни да избират, както и да изберат джаджи, които разрешават нуждите им за автоматизация, без да се вземат предвид протоколът. Например, индивид може да използва IP-базиран термостат, Z-Wave, Insteon, както и светлини на Philips Shade, както и клавиатури на Insteon или X10 интерфейс.

Други нови функции включват разширена поддръжка на Insteon за многобройни нови, както и актуализирани приспособления на Insteon, включително сензора за теч, Smoke Bridge, както и DIN Rail Modul. Новият онлайн интерфейс за джаджи прави по-просто хората да интегрират други джаджи, както и услуги, както и да произвеждат крос-технологични сцени. Добавени са нови възможности за проследяване на енергия, както за целият дом, така и както за частните светлини, така и за уредите, тъй като проследяването на енергия, както и отчитането в крайна сметка са основен елемент за системите за автоматизация на къщи.

Друга област на фокус в това издание е подобрената използваемост. Сега хората ще открият много по -единно преживяване с много повече чувствителна към контекста помощ. Сега Indigo включва много повече приспособления за помощ в интернет документацията, която включва информация за прилагане, съвети за използване, както и секция за квартални форуми, където хората могат да говорят за своя опит с определено устройство. Добавени са допълнителни чувствителни към контекста менюта, включително изчерпателен доклад за зависимост, както и препратки към преки за опростяване на композицията на индиго скриптове.

Безопасността и сигурността на сървъра са подобрени с добавянето на индикатор за издръжливост на визуалната парола, който показва точно колко добре е изграден в паролата. Освен това са добавени много по -популярни диалогове за предупреждение, за да предупредят индивида, ако конфигурират сървъра по несигурен начин, MOтивирайки ги, за да позволят напълно защитено удостоверяване. Надеждността, както и подобренията на производителността също са направени на инсталатора, услугата Prism Reflector, както и на архитектурата на плъгин Sandbox.

Indigo продължава да насърчава процъфтяваща екосистема на 3 -то тържество, с 40 приставки, предлагани на различни класификации като интеграция на аларми, A/V компоненти, съществуване, както и широко проследяване, интегриране на данни за времето, напреднали събития, както и уведомяване, заедно с широко разпространение гама от джаджи, базирани на IP, както и друга иновационна поддръжка за автоматизация на къщи. API на плъгин е подобрен, за да поддържа редица нови видове хардуер в допълнение към много по -директно интегриране на устройства, събития, събития, както и действия в индивидуалното изживяване. Това подобряване на използваемостта предполага, че хората вече ще открият производителността на приставката в потребителския интерфейс директно заедно с вградената функционалност.

„Радваме се, че можем да предложим на нашите клиенти услуга за автоматизация на къщи, базирани на Mac, която поддържа множество типични устройства Z-Wave“, заяви Мат Бендиксен, създател на проницателна автоматизация. „Подкрепата на Indigo за Z-Wave, както и на Insteon устройства, заедно с наличието на много мощни, както и здрави приставки за 3-ти празник, здраво интегрирани в Indigo, да го направят експертна висококачествена услуга както за автоматизацията на къщата както и индустриалните интегратори по целия свят. ”

perceptiveautomation.com: Нашият подкаст с Мат Бендиксен

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, директно до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *