• Uncategorized
  • 0

Petporte SmartFlap – Автоматизиран посетител на къщата на Microchip Flap

, както и сътрудник Ant Skelton ни отвежда в приказка за интриги, тайна като автоматизация, тъй като той инсталира микрочип, контролиран за домашни любимци, да получава достъп до система. Проверен за забавлението на видеонаблюдението, тъй като опитите на регионалното диво население да се пробият, както и да влезе в, са Foiled, както и за всички …

[Актуализация] Не забравяйте да проверите и нашата оценка на котешкия капак на Microchip Sureflap.

Представяне от Ant Skelton: Няколко месеца назад се върнах в къщата, за да бъда посрещнат от това, което може да бъде посочено само като най -нежелателен аромат. Един остър котешки фънк проникна в помещенията, както и на практика на цяла бутилка Febreeze, за да го заличи. Нашата домакинска котешка беше подложена на обширен кръстосан разпит, но протестираше срещу нейната невинност. Трябваше да се справя с истината, че оскъдната сигурност, предлагана от нашата основна каска, която не е на рафта, беше компрометирана от един или повече от кварталните томове.

Подобно на всеки тип истински автоматизиран четец на къщи, първият ми възмутен инстинкт беше да се насоча към бараката, за да наведе на съдебните заседатели на журито на някакъв вид смъртоносен автомат, на които регионалното котешко население никога не е виждало. Обещах, че мекторизиращият моги ще подхранва деня, в който той е поставил лапа над прага ми. За щастие, по-мъдрените глави надделяха, както и аз трябваше да се занимавам с събиране на разузнаване, така че доста отличната Y-CAM черна камера за видеонаблюдение беше набързо притисната в задълженията за наблюдение. Отначало не всички мои приятели, както и домакинството приеха това напълно сериозно, но аз упорито.

В крайна сметка бях възнаграден с премахване на кадри на злоупотребата в действие

Сега моят враг имаше лице! Гигантски синийър на черен, както и бял Том, идващ, както и да върви, както той пожелае, пръскайки безнаказано, както и да си помага на нашите котешки бисквити. Определих тази цел „Лошо коте“. На този етап бях добре по пътя към страхотен алгоритъм за дискриминация на визуални котешки котешки, но не се довери напълно на него да управлява вида на индустриалния хардуер, който имах предвид, за да не бъде луксозно вниманието си върху собствената ни приятелска путка. Този вид последствия могат да ме направят леко непопулярно.

Бях принуден да прекъсна машинациите си с почивка, но оставих камерата свързана, както и религиозно го проверих върху обичайния тип един бар-3g-ah-no-no-fallen-back-to-gprs Уеб връзки.

Бавно, като лош екран за опаковане на спектър, нов играч влезе в арената. Определих този противник „Джинджифилът на джинджифила“. Разбрах, че той изглежда като някакво призрачно лазерно котешко привидение под суровия отблясък на батерията на YCAM от инфрачервени светодиоди, колкото и да ми повярва, той е джинджифил. Виждал съм го да се мотае и изглежда да се размине.

След завръщането ни от Holiday, аз обявих намерението си да купя арбалет от eBay, както и да инсталирам поредица от всички нощни бдения, въоръжени с информацията за времето от моите кадри за сигурност, но този подход беше вето на по -високо ниво. Помислих си за лошия ни котешки тиган, тероризиран в собствената й къща, нейните хрупки на уиски се разделиха между ордите на Yowling. Беше обяснено, че е по-вероятно тя да е домакиня на поредица от остро видни изцяло обсебени котешки оргии, но не мога да си представя, че това е така.

Потърсих в мрежата за хуманно решение, както и установих, че има широко два лагера котешки достъп до технологията за контрол: евтиният, както и радостен обхват, където котето трябва да носи някакъв вид жетон на яката си, било то магнетично или инфрачервена, или далеч по-скъпият вид, който сканира субдермален микрочип в самата котка. След като имах известен опит да се опитвам да накарам кота да носи яка за по -дълго от няколко часа, реших, че това не е наистина вариант. В света на microchip catflap има основно двама претенденти: Petporte smartflap, както е оценено тук, както и Sureflap.

Удивително, изглежда, че има фантастично предложение за съперничество в интернет между двамата. Обвиненията в копиране, както и за кражба на интелектуални жилищни или търговски имоти изобилстват, както и гласовите привърженици на двата лагера отиват на фантастична дължина, за да омаловажават опозицията. Има дори видеоклипове в YouTube, аз не съм ти. Нашият регионален ветеринарен лекар посъветва, че преди това са насърчили Sureflap, но е бил недоволен от резултатите, както и промениха своята вярност на Petporte, така че това е, за което отидох. Темповодното обещание „Очаквайте скоро – Компютърен интерфейс!“ затвори офертата за мен.

Petporte е с плоско опаковане, както и изисква модул на самостоятелното събрание. Предлага се в бяло или макетно дърво. Надеждно съм информиран, че има налична черна версия на „ограничено издание“, вероятно изключително търсена от колекционери на електрически котешки клапи. Petporte е подходящ за монтиране в дървена или остъклена врата, както и идва с вътрешен удължителен тунел на NUMBER с ширина на сантиметъра за по -дебели врати, но аз не го изисквах. По -нататъшни секции за удължаване на тунела могат да бъдат закупени, ако искате да го настроите със стена.

Портът за домашни любимци се вписва плътно в отвора, използван от предишния ни Cat-Flap, който е полезен, тъй като трябваше да го направя специално от регионална фирма за остъкляване. Petporte съветва да сглобите Catflap на пейката, преди да я инсталирате, за да сте сигурни, че можете да проверите, че приемникът ще забележи микрочипа на вашата котка. Това включва забавен ригмарол в стила на Tesco-Tescout, към който котешката ви няма да отнеме любезно, но в крайна сметка ще го програмирате. Уебсайтът ще бъде от безрисковата страна, заедно с изчерпателен често задавани въпроси. Все още не съм прибягнал до тяхната услуга за поддръжка, но това се твърди, че е отлично. Между другото, Petporte ще разпознае до 31 котки, следователно ще се грижи дори за най -хардкорния ентусиаст.

Двете участъка на болта на Petporte с отвора на клапата, използващи няколко значителни доставени болта. Външната секция има „веранда“, перпендикулярна на самия клап, която включва огромната намотка, която прави микрочипата. Кабелът от бобината изисква някаква причудлива резба с корпуса, както и да се включи в първичната платка, но това не е особено тежко. Както можете да видите от снимката, Petporte също изисква дългосрочна електрическа мощност чрез адаптера си с стена. Получавате щедри няколко метра кабел, но ако това не е подходящо, те ще ви предложат 5 -метров удължителен кабел. За щастие вратата, в която е инсталирана моя, не се използва рутинно като чрез Fare, както и има мощност на мрежата, но това може да е проблем, ако вратата ви се използва често. Относно най -доброто, което можете да направите, е да пуснете кабела сигурно над панта. Захранващият конектор се включва плътно в пластмасовата пластмасова корпуса, както и се пренасочва по различни пластмасови канали до малко отвор в долната част, което означава, че няма възможност за любопитни лапи неволно да го изключат.

Този нов модел Petporte, за разлика от своя предшественик, също включва съоръжение за резервно копие на батерията. Можете да настроите батерия с 9 волта, за да сте сигурни, че котешката ви няма да бъде заключена при спешни случаи, въпреки че в този режим не се предлагат някои от по -напредналите функции. Petporte има минималистичен отделен интерфейс с два бутона / два LED, който в съчетание с многото му десетки индивидуални конфигурируеми избори води до предизвикателен ритуал за задържане на бутоните за различни времена, както и дешифриране на различни мигащи LED модели за постигане на желаните резултати . Това обаче е главно еднократна афера, както и този вид потребителски интерфейси изглежда е ендемичен за потребителската електроника, така че е несправедливо да отделите Petporte. Просто не губете ръководството.

Ние използваме нашия Petporte в най -фундаменталния си селективен режим на влизане, но са налични други избори. Можете да го програмирате, за да гарантирате, че тя ще даде възможност на вашата котешка да напусне само през дневните часове, поддържайки котето къщи през нощта. Нивото на светлината е програмируемо. Можете също така да го настроите на „ветеринарен режим“, който позволява котешката, но не и отново. Това ви дава възможност да се насладите напълно на опита да гоните котешката около дома, както и да го пренасяте изпод леглото, което се подготвя, за да отиде до ветеринаря, без котешката да го разваля, като закрепи за фантастичното на открито.

По време на типичната операция с захранване на мрежата Petporte непрекъснато сканира както за микрочипа на вашата котка, така и за определяне на нивото на околната светлина. Когато е в режим на архивиране на батерията, той избира да не прави това. Нощният режим става недостъпен, както и гениално той сканира само за микрочипа, когато котешката ви се натисне към клапата, за да постави микропревмест. Няма индикатор точно колко дълъг клапата ще работи само върху батерията. Механизмите за фиксиране, както и соленоидите, които ги задвижват, са сравнително съществени, което е чудесна новина за мен, тъй като лошото коте е малко на брат.

Един елемент от процеса на инсталиране, който не се обсъжда в ръководството, са различните котешки психологически травми, които ще трябва да предложите, преди цялата система да бъде облягаща. Котките са аутист, както и да видите всичко ново с фантастично подозрение. Гордо демонстрирах новата настройка на нашия котешки тиган, очаквайки привързана изблик на благодарност, както и наслада, но тя го поздрави с ужас, както и подозрение, както и нямаше нищо от това. Няколко пъти я подкоснахме ръчно с нея, но това не помогна наистина. В крайна сметка бяхме принудени да бъдем доста студени по отношение на аферата, както и завършихме в безизходица с котешка от едната страна на клапата, както и вечерята й, доста видимо от другата страна на нея. Глад спечели, както и след няколко дни FELИне беше безкрайно бриза с клапата, сякаш никога не е бил проблем. Когато валидната котешка е ефективно открита, има доста голям шум както от трясък на соленоида, така и от звуковия сигнал, който Petporte излъчва, но това изглежда не отлага Pan.

Доказателството за пудинга, разбира се, е в яденето. След като инсталирах Petporte, оставих YCAM на място, за да проверя представянето му. Исках затваряне. Исках справедливост. Не беше много преди резултатите да са в:

Погледни го! Безсмислено блъскайки се с лапите си. В лицето ти, лошо коте! Той също не е единственият, който намери и копър:

Това е злоупотребата с джинджифил отляво, както и някой нов интерлопер, чиито кратни намерения бяха свалени, преди той дори да започне. Очевидно думата има около това, че домът ни е мека цел. Няма повече!

В обобщение, Petporte е скъпо решение, но това, което е добре направено, както и изключително ефективно. Компютърният интерфейс е като цяло Vapourware от времето на писане, се оказва, но снимките на тези пухкави бита лица възмутено притиснати от пластмасата напразно, опитвайки се да придобият влизане, си струва да цените сами. Тази битка обаче може да бъде спечелена, но войната далеч не е приключила. Не е в състояние да придобие влизане, за да предостави на нашите килими чудесно, когато е приключило, лошото коте е поело вместо това да уринира външната страна на Petporte. Сърцето му обаче не изглежда в него. Вярвам, че той разбира, че е бит.

Microchip котешка клапа Petporte Wise Flap

(1238)

£ 92.27

Купете на Amazon

PetSafe Microchip Activing Feline Flap, изключителен …

(5273)

£ 66,95

Купете на Amazon

Продажба

Sureflap котешка клапа с идентификация на микрочип, …

(10957)

£ 70,00

Купете на Amazon

Достъпно от Amazon: Petporte.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / снимки от API на Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *