Philips въвеждат Dynalite в САЩ

Philips въведоха своята марка Wise House Lighting, Dynalite, в Съединените щати. The variety includes trailing edge dimmers, relay, ballast (1-10V, DSI, DALI), as well as multipurpose controllers with multipurpose sensors for existence detection as well as daylight harvesting, individual manage panels as well as touch screens, plus network gateways, Мостове, както и други модули, които позволяват интегриране на системи от трети страни като HVAC, сигурност, AV, щори, както и системи за администриране на сгради. проверен за пълния PR …

“Philips Dynalite представи в САЩ-Управление на осветлението, както и лидерът на автоматизацията Philips Dynalite направи своя първи набег в северноамериканския пазар, като системите за енергийна администрация на компанията бяха показани в неотдавнашна обиколка на девет града на САЩ. Въведена от сестра -Company, базиран в САЩ производител на тела Philips Lightolier, Dynalite Variety of Products беше доволен от отличен ентусиазъм от тези спецификатори, дизайнери на осветление, както и електрически изпълнители, които отидоха на събитието през февруари/март/април.

„Всички коментари показват, че това е решението, което пазарът е търсил“, заяви Майкъл Соганич, мениджърски бизнес напредък – контроли, Philips Lighting Electronics. „Пазарът на американска енергийна администрация на САЩ отдавна е доминиран от един играч, но сега Philips има решение, което може да се бори на равни условия. Нещо повече, Philips е единственият бизнес, който може да предложи напълно интегрирано решение от край до край, което обхваща лампи, тела, баласти, както и управлява системи. ”

Според Soganich, бизнесът увеличава фокуса си върху управлението на енергията на осветлението, поради новите изисквания на Американското дружество за отопление, хладилник, както и инженери по климатизация (ASHRAE), които налагат максималното използване на енергия на квадратен фут, както и уточняват минимално минимално нива на контрол. „Това се отразява особено на търговските, образователните, здравните, както и правителствените сектори“, каза той. „Ние получаваме голям интерес към диналитната система, която е мащабируема от едно пространство до инсталация, включително 30 000 тела.“

Пътуващият път на Philips Lightolier посети Ню Йорк, Бостън, Чикаго, Вашингтон, Атланта, Далас, Лос Анджелис, Сан Франциско, както и Сиатъл за период от седем седмици. Тук целта беше да се въведат най -новите водещи тела на Philips Lightolier, както и да се въведе системата Philips Dynalite Network Manage на ключови професионалисти на пазара на осветление.

Разнообразие от интелигентни тонове контролери, оптимизирани за приложения в САЩ-включително водещи, както и заден ръб, реле, баласт (1-10V, DSI, DALI), както и многофункционални контролери-формират сърцето на диналитския решения на Philips, въведени в режим на разтвор на Philips Dynalite, въведен в режим на разтвор на Philips Dynalite, въведен в режим на разтвор на Philips Dynalite, въведен в режим на разтвор на Philips Dynalite, въведен в режим на разтвор на Philips Dynalitet Северна Америка. Ключовите аспекти също включват многофункционални сензори за откриване на съществуване, както и събиране на дневна светлина, индивидуални управляващи панели, както и сензорни екрани, плюс мрежови шлюзове, мостове, както и други модули, които позволяват интегриране на системи на трети страни като HVAC, Security, AV, AV, AV, AV, щори, както и строителни системи за администриране (BMS). Целият разпределен дизайн обикновено се свързва с Dynet, Philips Dynalite Peer-to-Peer Communications Serial Bus.

„Вече имаме някои проекти в тръбопровода, като първите инсталации заемат място през третото тримесечие на тази година“, каза Соганич. Те включват системи за администриране на енергия за осветление за офисите на армейска публикация в Ню Мексико/Тексас, както и централата на Philips във Вашингтон. Последната инсталация ще интегрира строгата интеграция между системата за управление на Dynalite, както и светодиодите на Philips Color Kinetics. Диналитна система също ще бъде инсталирана в квартален колеж в Кънектикът.

„Въвеждането на разнообразието на Диналит в Северна Америка представлява значителна стъпка както за пазара на осветление на САЩ, така и за Philips“, каза Соганич. „С фокуса върху въглеродните неутрални, както и устойчивите сгради, по-високи от всякога, тази нова енергийна администрация, предлагаща от Philips, обещава да улесни живота.“

www.dynalite-online.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *