• Uncategorized
  • 0

Philips Shade Bridge 2.0 носи поддръжка на Apple Homekit & Siri Voice Manage

Philips са изложили новото второ поколение на своя Shade Bridge. Новият център носи съвместимост на HomeKit, както и управлението на научнофантастичния глас на вашата къща, за която винаги сте мечтали …

Siri Voice Manage-Използването на SIRI, както и приложения на трети страни, джаджи с активирана HomeKit в къщата могат да взаимодействат, за да осигурят динамични нови преживявания по прост и защитен начин. Можете да помолите Siri да „събуди“ дома си, да включи светлините на вашите Philips Shade, както и да настроите термостата на удобна температура, която ви помага, както и вашето домакинство има приятно начало на деня. През нощта можете да помолите Siri да си припомни леки сцени, които сте произвели, използвайки приложението Philips Shade, или да настроите къщата си в „Нощен режим“, изключвайки светлините ви, както и да заключите входната ви врата.

Ранните осиновители на Hue ще се радват да чуят, че новият център ще направи всичките си съществуващи крушки HomeKit съвместими, както и ще донесе и Siri Voice да управлява и в конфигурациите си.

New Philips Shade Bridge-Новият Philips Shade Bridge 2.0 перфектно обединява съществуващи, както и предстоящите крушки на Philips Shade, както и лампи, за да се гарантира, че те се възползват от всички функции на HomeKit, както и работят перфектно с други устройства с помощта на HomeKit. С Philips Shade App 1.10, новият Philips Shade Bridge 2.0 ще може да поддържа няколко свързани платформи за къщи сега, както и в бъдещето, включително Apple Homekit, както и iOS 9. Предвидете да помолите Siri да затъмни светлина, като просто заяви „Siri , Протъмнете лампата за маса до 30 процента ”или осветявайки определено пространство, като посочите„ Siri, включете светлината на тоалетната “. Можете дори да си припомните предпочитана сцена като „залез“, като посочите „режим на залез“. Новият, квадратна форма, Philips Shade Bridge 2.0 е съвместим с приложението Philips Shade, както и с приложения на трети страни, включително тези с поддръжка на HomeKit. Оригиналният, кръгла форма, Philips Shade Bridge също ще продължи да се поддържа, както и ще получи актуализации на софтуерните приложения.

Новият мост на Philips Shade се предлага в Европа, както и в Северна Америка от тази седмица за около 50 паунда с дисконтов процент, предлаган за съществуващите собственици на мостове, които искат да надстроят.

6,093 отзиви

Philips Shade Bridge 2.0 (работи с Alexa), бял. Мъдра система за осветяване на къщи

ЗАБЕЛЕЖКА: Мостът работи само с светлините на Philips Shade. Ако те са Shade Philips, проверете уеб връзката, както и че имат подходящото приложение Philips Shade
Добавете до 50 Philips Shade Lights на вашата опция с този мост, контролиран от Zigbee
Подобрете опита си на системата Philips Shade чрез задаване на таймери, както и аларми, свързвайки се с обхват от 3 -то празнуване приложения, затъмняване на светлините, както и много други (не може да се използва с традиционните димери)

£ 74,88

Покупка на Amazon

Meethue.com: Philips Shade Tap Wise Switch

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / снимки от API на Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *