Roomie Remote Rebrands като Simple Manage – добавя нови функции

, приложението, което превръща вашия iPhone или iPad в невероятно мощен универсален контролер, Roomie Remote вече има ново име, Simple Control.

Приложението Simple Manage трябва да се разгърне в магазина за приложения по -късно днес, както и сега е безплатно.

„Предишни покупки на App Grant Credit History за 3 приспособления (независимо дали първоначално сте купили 2 или 3.) За нови потребители, един медиен плейър или зададен топ приспособление може да бъде добавен без водачи преди закупуване.“

Заедно с Relaunch идва сал от нови, както и подобрени функции, включително многозадачна поддръжка на iPad, както и ново приложение на Apple Watch, което използва цифровата корона за управление на силата на звука на вашето теле. Вижте пълните подробности по -долу.

Нови функции с проста услуга или стая за стая:

Приложението Watchos 2: Напълно възобновено, просто управление на Apple Watch е основен скок за простота на използването, както и бърза достъпност за AV Manage, както и за автоматизация (WatchOS 2 е необходима.) Сред много нови функции, цифровата корона може да може да да се използва за управление на обема.

Център за известия: Ядрото на настоящото онлайн дистанционно вече е предоставено в центъра за известия на iOS, включително горната лента, насочената подложка, както и подмножеството на Play Pad.

DirectV DVR папки: DVR записите вече са организирани по програма.

Изображения на Dropcam: Екран, който се опресни, неподвижни снимки за всички камери.

Сигурно сдвояване: Когато е сдвоена с проста синхронизация (предишен агент на Roomie), синхронизацията на конфигурацията вече е осигурена с изрично одобрение за нови членове от съществуващи отключени членове.

Нови функции с проста услуга:

Дистанционен достъп: Всички команди, дейности, както и дори коментари, както и от вашите джаджи, сега работят отдалечено извън вашата регионална мрежа, когато са сигурно сдвоени с проста синхронизация.

Нови функции:

IPad Multatasking: Много подобрения на iOS 9, включително поддръжка за многозадачност на iPad. Преоразмерете незабавно, за да заемате само част от вашия екран на поддържани iOS устройства.

Прожектор: Дейностите вече са индексирани на вашата джаджа, което позволява разглеждане, както и изпълнение на дейности от страницата за разглеждане на iOS на iOS 9.

Любими на Sonos: Сега достъпен чрез ръководството за медии Sonos.

Подобрения:

Dropbox Link: Simple Manage Now заявява само достатъчно разрешение за получаване на достъп до отдадена папка за приложения, намерена във вашия Dropbox в Apps> Simple Control. Тъй като по -старите версии поискаха пълен достъп до печалба до Dropbox преди ограничен достъп до Dropbox, вашата конфигурация трябва да бъде прехвърлена на новото място ръчно или като направите ново архивиране. Всеки вид връзка към Dropbox от предварително освобождаване трябва да бъде възстановен.

Съвместимост на Plex Pass: Последната версия на Plex, нуждаеща се от удостоверяване, вече се поддържа.

Wemo Discovery: Belkin Wemo Gadgets, актуализирани до най-новия фърмуер, вече са автоматично открити.

Дистанционни дизайни на пълен екран: Редакторът сега предоставя възможност за персонализиране на целия екран с картографирани дистанционни, както и персонализирани бутони на екраните на iPad.

Tivo Няколко връзки: Старият протокол TIVO вече не се използва с Roamio/Premiere Designs, следователно дава възможност за няколко едновременни връзки.

Стартиране на набиране: Приложенията на много телевизори, както и медийните плейъри, вече могат да бъдат въведени, използвайки протокола за набиране чрез командата +Dial App Introucce.

simplecontrol.com: нашето интервю с Will Price

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени по имейл, директно до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *