Sonos звучи като добра идея-тогава използвате тяхното обслужване на клиенти

още през 2005 г. Разгледах нов комер на пазара за домашен аудио и ми хареса. Но какво се случва, когато трябва да използвате обслужване на клиенти на Sonos?

Преди няколко седмици една от тези оригинални единици най -накрая се отказа от призрака, така че се свързах със Сонос в Twitter, за да видя дали има нещо, което може да се направи. Но след много повече от десетилетие ежедневна употреба не бях сигурен какво наистина могат да предложат.

След като получих данните за контакт от техния акаунт в Twitter, се свързах с отдела за обслужване на клиенти. Удивително е, че са използвали заместващ блок за £ 79+ДДС. Тази цена включва усъвършенствана доставка на устройството (с 14 дни за връщане на старата) плюс безплатна колекция UPS на старата ми единица, която се насочва обратно към Холандия.

Дори бях много по -развълнуван, когато няколко дни по -късно получих това, което прилича на чисто нов Connect: AMP (RRP £ 400), вместо ремонтирания ZP100, който очаквах!

Нова връзка: AMP (отгоре) отговаря на дългогодишния ZP100 (отдолу)

Този оригинален преглед на Sonos през 2005 г. беше първият път, когато някога раздадохме автоматизирана награда за домашни топ технологии, и това е толкова заслужено днес, колкото и тогава. Марките, които изминават допълнителната миля за своите клиенти, са малко и далеч между тези дни, но те получават посветени след това.

Така че, ако системата Sonos ви звучи като добра идея за вас сега, ще звучи още по -добре, ако трябва да използвате тяхното обслужване на клиенти от десетилетие от сега. Браво Сонос.

Предлага се от Amazon

#
Визуализация
Продукт
Оценка
Цена

1

Sonos Roam Portable Smart Speaker, (черен)

690 отзиви

£ 179,00

Влезте в Amazon

2

Sonos One SL – мощният високоговорител без микрофон за музика и други, черно

1,533 отзиви

£ 165,00

Влезте в Amazon

3

Sonos Beam (Бит 2). Компактният Smart Soundbar за телевизия, музика и други. (Черно)

112 отзиви

£ 435,00

Влезте в Amazon

Поддръжка на клиенти на Sonos: Прочетете всички наши публикации на Sonos

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *