Store Store Wise Wise House, който сега предлага в САЩ

някои новини за нашите американски посетители тази седмица, тъй като спонсорът ни за заглавие Vesternet направи своя магазин Smart House, предлаган в САЩ.

През последните 6 години Дейв, както и неговият екип са разработили един от най-успешните магазини за мъдри къщи във Великобритания, както и в Европа, както и тяхната „техническа поддръжка през целия живот“ в допълнение към полезните функции, фокусирани върху клиента като тяхната съвместимост с Z-Wave Ръководството са им спечелили много приятели.

Ако сте в САЩ, опитайте им. Вижте пълния PR по -долу.

Преместването ще види, че американските собственици на жилища печелят по -прост достъп до общо разнообразие от технологии за автоматизация на безжични къщи DIY. Разработен за опростяване на ежедневния живот, както и да предостави на хората просто и лесно управление над домашната електроника, моделът на автоматизация на къщите е скочил на популярност през последните години, като всички от Little Scale Enterprises до мега корпорации като Apple, както и Google установяват свои мъдри мъдри House Solutions.

След много повече от шест години в бизнеса, Vesternet популяризира Z-Wave като най-гъвкавата, интелигентна и надеждна иновация за автоматизация на къщата на пазара. Използвайки радиовълни с ниско захранване, Z-Wave има възможност да обедини всички електрически електрически къщи в интегрирана безжична мрежа, осигуряваща на хората да управляват общото управление на светлините, уредите, отоплението, безопасността и сигурността, както и мултимедията с натискането на един бутон.

Докато много магазини за автоматизация на къщи предлагат лесно „изместване на кутиите“, Vesternet се отделя встрани от конкуренцията, като предлага обширна информация, както и техническа статистика за всеки един от своите продукти. Оставяйки инсталацията на клиента, както и запълването на пространството с задълбочена поддръжка, както и тестване на съвместимост, Vesternet е в състояние да предложи услуга за автоматизация на къщи, която е както рентабилна, така и ефективна.

Дейв Бел, създател, както и изпълнителен директор на Vesternet заявява: „Ние сме изключително развълнувани да представим нашия сайт за братя и сестри в САЩ, както и да предлагаме на Smart American да се възползват от нашата услуга за автоматизация на премиум къщи. САЩ е родното място на домашната автоматизация, както и като предоставя на клиентите възможността да създадат свои собствени системи с помощта, както и помощ на нашия професионален екип, ние правим най-съвременния разум Ефективна истина за всички американци, подкрепена от обслужването на клиентите от световна класа, както и обширните тестове за съвместимост на продуктите в целия борд. ”

С различни предложения за продажба, включително 365 -дневна гаранция за удовлетвореност, техническа поддръжка през целия живот, денонощно асистенция, както и съвети, конкурентни цени, както и изключителна база данни от напълно безплатни ръководства за помощ, както и видеоклипове, бизнесът предоставя ненадмината ниво на ниво на услуга, както и поддръжка. Този интерес към детайлите печели бизнеса непрекъснато сияещи оценки от клиенти по целия свят.

www.vesternet.com/us

#
Визуализация
Продукт
Оценка
Цена

1

TP-Link Tapo Wise Plug Wi-Fi Outlet, работи с Amazon Alexa (Echo, както и Echo Dot), Google Home, …

40 811 отзиви

£ 18,82

Покупка на Amazon

2

Wise Plug Small 13A WiFi Outlet работи с Amazon Alexa, Google House, както и SmartThings, Wireless …

210 отзива

£ 36.99

purchase on Amazon3

Ехо (4 -то поколение) | С Premium Sound, Wise House Hub, както и Alexa | Здрач синьо

30 750 отзиви

£ 89.99

Покупка на Amazon

4

Echo Flex – Гласови джаджи за управление на Wise House с Alexa

15 352 отзиви

£ 9,99

Покупка на Amazon

5

Wise Lock, Ruveno Slim Wise Lock Door, заключване на вратата на пръстовите отпечатъци, заключване на входната врата без ключ, ключалка на вратата …

60 отзиви

£ 169.99

Покупка на Amazon

6

Pusher Button Switchbot Wise Button – Без окабеляване, безжично приложение или управление на таймера, използвайте Hub Butbot …

9 856 отзиви

£ 25,00

Покупка на Amazon

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / снимки от API на Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *