Tuneview за iPod

Gadgeteer.com току -що публикува един от първите отзиви на Keyspan Tuneview, iPod док, който отразява екрана на играчите на RF дистанционното си …

„Tuneview за iPod доставя нов безжичен начин за управление на вашата музика в цялата ви къща или офис. Tuneview за iPod се състои от универсален док на iPod, двупосочен RF дистанционно с цветен LCD екран, USB адаптер за захранване, аудио и USB кабели и избрани адаптери на док. Заедно тези компоненти ви позволяват.

Свържете iPod със стерео или захранвани високоговорители, като използвате линията на Jack-Свържете iPod към телевизор с помощта на S-Video Jack-Заредете iPod от AC Outle с LCD дистанционно

Докът Tuneview може също да се използва за синхронизиране на iPod с компютър или Mac. Дистанционното Tuneview е за разлика от всяко iPod дистанционно, което сте използвали преди. Той разполага с цветен LCD екран, който ви позволява да преглеждате дистанционно съдържанието на вашия iPod – и в момента поддържа четири езика (английски, френски, немски и испански).

Както Tuneview Dock, така и Tuneview Remote са USB джаджи, които могат да бъдат актуализирани чрез изтегляне на фърмуер (точно като iPod). С течение на времето ще пуснем актуализации на фърмуера, които добавят нови способности към Tuneview. ”

Gadgeteer.com Преглед: Keyspan Tuneview

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *