• Uncategorized
  • 0

UBE стартирайте нови модули за автоматизация на дома и безплатно приложение за IP Control

American Start-Up Ube току-що обявиха нова гама от модули за автоматизация на дома. Техният IP базиран Smart Dimmer, Smart Wall Outlet и Smart Plug могат да бъдат контролирани с безплатно приложение за iOS и Android.

В допълнение UBE казват, че тяхното приложение за смарт телефон може да контролира върху 200 устройства, базирани на IP, включително интелигентни телевизори, зададени топ кутии, AV приемници, DVD плейъри, термостати, отварящи се гаражни врати и други. Свързахме се с тях, за да видим дали имат някакви планове да приведат системата във Великобритания и отговорът беше много положителен …

Електрониката в нашия Smart Dimmer, Smart Plug и Smart Outlet поддръжка 110/220V и 50/60Hz автоматично откриване. Първото производство в началото на 2013 г. ще има аспекти на аспектите за американския пазар. Това ни позволява да опростим и фокусираме, за да можем да започнем производство. След това ще разгърнем други аспекти на формите за световните пазари. Обединеното кралство ще бъде първата, тъй като един от нашите инвеститори е от Обединеното кралство.

Прочетете за пълното съобщение за пресата …

UBE (произнася се „Yoo-Bee“) днес разкри разрушителна технология за свързания домашен пазар, заобикаляйки централните единици за обработка на дома и скъпо програмиране с безплатно мобилно приложение и IP свързани „Appcessories“ на Demo Fall 2012, световноизвестно за стартиране на най-многото стартиране на най-многото стартиране на най-многото стартиране Иновативни компании в предприятия, мобилни, облачни изчисления, потребителски, социални медии и разрушителни технологии.

UBE е опростена технологията на дома. Приложението е изградено с помощта на стандартни IP протоколи за лесно контрол на IP умни устройства за свързания дом от iPhone или Android смартфон, като елиминира разходите за допълнителен хардуер и програмиране. Приложението може да контролира върху 200 устройства, базирани на IP, включително смарт телевизори, зададени топ кутии, AV приемници, DVD плейъри, термостати,
Отварачи на гаражни врати и други. UBE комуникира с IP устройства директно от смарт телефона, използвайки стандартен Wi-Fi рутер, за да изпраща команди, когато потребителят е у дома или над всяка безжична интернет връзка, когато е далеч от дома, използвайки облака UBE. За да разшири контрола на потребителите в системи, които нямат IP връзка, компанията представи три ключови IP
Активирани устройства. Те включват IP базиран интелигентен димер, интелигентен изход и интелигентен щепсел. Чрез преместването на интелигентността в устройството – където принадлежи – тези интелигентни енергийни устройства позволяват прост, интуитивен контрол на смартфона на домашното осветление и други уреди.

„Създаването на наистина свързан дом без UBE струва хиляди долари, изисква специализиран хардуер за централна обработка и още по-скъпо програмиране и поддръжка“, коментира UTZ Baldwin, съосновател и изпълнителен директор на UBE. „С UBE всеки може да контролира системи и устройства в дома си, използвайки смартфон, Wi-Fi рутер и облака. Светлини, телевизори, зададени
Най -добрите кутии, термостати и много повече стават лесно достъпни. UBE е същността на разрушителната технология и ние сме невероятно развълнувани да си сътрудничим с демонстрация, за да разкрием нашата технология и първи продукти. ”UBE ще предостави на живо, шестминутна демонстрация на приложението плюс IP базиран осветление димер, изход за стена и щепсел На сцената на Demo Fall 2012 в 15:45 във вторник, 2 октомври и ще бъде домакин на демонстрации на живо, започващи днес на щанд D17 в павилиона на Demo Fall 2012. Едновременно с това UBE стартира домашната технология, опростена на Kickstarter под заглавието на „UBE: Home Technology Simplecifed“.

„Demo Fall 2012 привежда тези технологии за промяна на играта на етапа на стартиране и показва какво има нашето бъдеще“, заяви Мат Маршал, изпълнителен продуцент на демонстрацията.

www.myube.co

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени по имейл, направо до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *