• Uncategorized
  • 0

Wi-Fi Thermostat, стартиран от Intwine Energy

Intwine Energy, стартира новия си IECT-220 Wi-Fi комуникационен термостат. Единицата се предлага с безплатна основна услуга за мониторинг за контрол през мрежата с премиум услуга с много повече функции, достъпни за 15 долара на година …

„Достъпният комфорт при щракване на мишка… IECT-220 е пълнофункционален интернет свързан програмируем термостат. Когато е програмиран по подходящ начин, IECT-220 е в състояние да спести на собствениците на жилища 15-20% от разходите за отопление и охлаждане или близо 200 долара всяка година (Energy Star). Осъзнаването на тези спестявания никога не е било по-просто с възможността за дистанционно наблюдение и контрол на IECT-220 с потребителското приложение и iPhone на Intwine! С решението за свързаност на IECT-220 и Intwine най-накрая има напълно гъвкава платка, способна едновременно да изпълни нуждите както на доставчиците на енергия, така и на потребителите.

Intwine Energy IECT-220 Комуникационен термостат се предлага с безплатен пакет за основни мониторинг-позволява ви да проверявате текущия си енергиен статус по всяко време от вашия компютър или от мобилно устройство с помощта на уеб портал. Освен това, Intwine Energy IECT-220 Комуникацията на термостата се предлага с първокласна услуга за управление на безплатни за 30 дни след регистрация през уеб портала. След първите 30 дни е необходима годишна такса от 15 долара за услугата за контрол на премията (но не и за основните услуги за наблюдение); Услугата за премиум контрол се продава отделно чрез Intwine Energy. ”

intwineenergy.com: Нашият форум за контрол на отоплението

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *