• Uncategorized
  • 0

Z-Wave Homeremote проверен за Великобритания въвеждане

много повече страхотни новини на фронта на Z-Wave на Обединеното кралство. С нас се свързаха с Hawking Innovation с информация за Обединеното кралство, въвеждане на тяхното „домашно отдалечено“ решение Z-Wave. Ето цитат от мениджъра по продажбите на Хокинг Европа, Сами Мустафа.

„Home Remote ™ е организиран за въвеждане до End Q1 (2008) – начало Q2. Версията на Великобритания (ЕС) на House Remote ™ в момента е в последния етап на научноизследователска и развойна дейност, както и ние също работим върху организираното въвеждане, както и на рекламната стратегия.

Надяваме се да ви представим много повече подробности след CES през януари. Междувременно ето някаква обща информация за системата Homeremote от HT сайта …

„Системата за автоматизация на безжичните къщи Homeremote от Hawking Technologies е гениален, както и икономичен интерфейс към вашата къща от всяка точка на света. Използвайки вашия мобилен телефон, уеб браузър или регионално дистанционно управление, системата Homeremote ви позволява да управлявате, както и да проверявате домашните си уреди, осветлението, температурата, както и много други. Gateway Homeremote служи като портал до вашата къща от мрежата, както и доставя индивидуален приятелски интерфейс, който е основен, както и лесен за използване. ”

www.hawkingeurope.com: Automatedhome Z-Wave Forum

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени чрез имейл, директно до входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *