Интервю: Индия Хикс

Ако терминът „Дизайн роялт“ някога е използвал за никого, това със сигурност е Индия Хикс. Освен че е внучката на лорд Луис Маунтбатън (последният вицекрал на Великобритания в Индия), както и на Godchild of Prince Charles, едновременният дизайн, както и дългогодишната муза на Ралф Лорън също е потомството на известния интериор декоратор Дейвид Хикс. Сега успешна бизнесдама, както и мама на три млади момчета, родените в Лондон Хикс показаха почти десетилетие назад, че умението за стил се движеше в домакинството, когато тя, както и нейният партньор Дейвид Флинт Ууд, закупен, както и реновира плаж с пет спални Дом на остров Харбър, Бахамското убежище Бахамски, където също управляват кацането, хотел в магазина, както и ресторант.

Точно същия метод, който Хикс е възхитил през 2004 г. на островния живот (Стюарт, Табори, както и Чанг), е на екрана в втората си книга „Остров Charm“ (Stewart, Tabori, както и Chang), нейното ръководство за гледане, както и усещане добре. Добре балансирано съществуване без химикали също е гледната точка зад новото й партньорство с почитаемия британски продавач Crabtree & Evelyn: 19-продукт, ботанично базирана линия за грижа за кожата, правилно наречена Naturals.

House & Home: Какво харесвате мнозина в дома си?

Индия Хикс: Слънчев елемент, както и истината, че краищата са съборени от мокри, пясъчни кучета, както и деца, които тичат безумно.

H&H: Как точно бихте обяснили личния си стил?

IH: Актът на смисъла го дисквалифицира. Повдигането на стила е, че той е вроден, както и не се измисля.

H&H: Каква е вашата предпочитана цветова схема?

IH: Топли неутрали като пясъчно бежово, бяло яйчен черупка, както и гълъб сиво. Добре изпитана техника за откриване на концепции за интериорен цвят е да се съсредоточите върху един обект, снимка или материал като отправна точка, както и да се установи план около него. Със силни нюанси можете да използвате само една трета от цветовия спектър, както и на много две трети с по -фини нюанси.

H&H: Събирате ли нещо?

IH: Наистина се опитвам да изхвърля много повече от събирането.

H&H: Каква е вашата концепция за идеалното бягство?

IH: Уикенд с добри приятели, пълен с остроумен разговор, нежни клюки, както и страхотно готвене в страната в дома на майка ми в Оксфордшир, Англия. В неделя сутринта дълго пътуване с кон или джогинг, изпълнено от всички вестници през уикенда, които толкова скъпо пропускаме в нашето островно съществуване.

H&H: Коя държава или култура влияе най -добре сега?

IH: Куба. Все още е толкова суров, както и недокоснат. Харесва ми да се наслаждавам на питие във Флоридита, както и да вечеря в един от Паладарите. Както и никога не ми липсва нощният клуб Tropicana, където когато видях трикрак кучешки куче в кабарето!

H&H: Каква е вашата концепция за идеална вечер?

IH: Виждайки страхотен филм на голям екран, изпълнен от китайско хранене – две неща, които не мога да вляза на остров Харбър.

H&H: Чий личен стил много се възхищавате?

IH: [Късният] C.Z. Гост, Раджмата от Джайпур, както и Сиена Милър.

H&H: Имате ли снизхождение към трикове?

IH: Typex – или, както го обаждате по телефона в Канада, течна хартия.

H&H: Кой е най -добрият подарък, който някога сте получавали?

IH: Пътуване в Конкорд с почитател.

H&H: Назовете трима души (живи или починали), които искате да имате на вечеря.

IH: Kirstie Alley, Jawarhalal Nehru, както и писателят Карън Бликсен (известен още като Исак Динесен).

H&H: Какво е вашето значение на красотата?

IH: Вътрешен мир.

H&H: Какъв продукт не можеше да не сте онлайн без у дома?

IH: Перо с размер на крал с моя партньор в него.

H&H: Поставка на това изречение: Чувствам се много удобно, когато …

IH:… Моите подлежащи припадъци.

H&H: Какво ви извежда от леглото сутрин?

IH: Живот.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *