Добавяне на копчета за шкаф и видеоклип за уплътняване на прозорци

Искаме да имаме гигантска актуализация на банята, за да споделим, но ние сме в тази фаза на проекта, където някои от по-големите неща са проверени (изграждане на рафт, Боядисването на стените) и няколко малки надстройки в средната точка са на дневен ред, тъй като напоследък летим наоколо (10 полета за 11 дни !!). Но сега, когато се прибрахме вкъщи, следващата вноска за баня ще бъде по -голяма (или рамкира огледалото и ще направи сянка от някаква невероятно смела материя, от която съм обсебен), така че да се надяваме, че това пристъпи, момчета. И тъй като мразя да споменавам „невероятно смела плат, от която съм обсебен“, без да ви го показвам… ето:

Помниш ли го отзад тук? Изкарах го за 16 долара на двор в Мери Джос (нарича се Ubud от Iman Home/Waverly и може да се продаде за до 27 долара на други места). Мисля, че това ще бъде идеалният удар в лице-на-цвета, от който се нуждае най-вече бялата (и леко плътно-сива) баня. Но тъй като това все още не е скочило от тезгяха и ще се превърне в нюанс на прозореца (BOO Inmainimate!), Докато ударихме седем града през изминалата седмица, ще се върна към завършените актуализации. Първият е нови копчета … защото тези, които изглеждат боядисани в дърво, просто не го правеха за нас …

Тези нови момчета родом от хобито лоби и бяха само 2,49 долара благодарение на 50% отстъпка от продажбата на копчета. Бърз съвет: Никога не купувайте нещо там, което не е 50% от там, тъй като продажбите просто изглежда се редуват до седмица- така че ако артикулът, който искате, не е в продажба, изчакайте седмица и опитайте отново.

Обичам, че те са нередовни, нещо като зелен нефрит или дори някаква боядисана кост. А формата, наподобяваща скъпоценен камък, е фасетирана и доста, без да е твърде дълга и заострена (ръбът на брояча се простира почти на същото разстояние като копчета на чукащи колене).

Обичам как имитират малките изскачания от тъмен тон в пода на пода и ги носят до суетата. И аз напълно искам да взема още едно за фалшивото чекмедже над мивката – те просто вече нямаха в деня, в който ги вдигнах, така че ще трябва да проверя отново следващия път, когато сме там.

От няколко души ни попитаха повече от няколко души дали мислим да рисуваме суетата по -тъмен цвят (дървени въглища, черно и т.н.) и определено мислим за това, но все още не са продадени 100%, така че чакаме За повече от стаята да се съберат (ще преразгледаме възможността, след като добавим сянката, рамкираме огледалото и т.н.). Нашата причина да не рисуваме веднага суетата по -тъмно (което според нас може да изглежда страхотно с тъмната плочка, с която работим) е, че стаята е по -малка, отколкото изглежда на снимки, така че ни харесва как бялата стена, суета, И ваната всички се чувстват балансирани и леки- и се притесняваме, че един тъмен предмет от едната страна на стаята може да се почувства страничен и тесен). Но така или иначе просто ще го изчакаме и ще видим къде се озоваваме. Знаеш, че ще ви държим в течение!

О, и в запазването на истински новини, познайте кой изскочи, когато снимах снимката по -горе? #Clarabomb

Другото надграждане, в което се вмъкнахме там между всички наши полети и маратон Клара и бургер, за да се съберем отново (да, ние го прекалихме, но не можахме да си помогнем) беше, че замръзнахме прозореца. Buh-bye стар нюанс на хартиения акордеон (който винаги трябваше да поддържаме затворени, за да поддържаме поверителност, тъй като тази стая може да се гледа от палубата) …

… И здравей модерен замръзнал прозорец, който е свеж и частен (дори с включени светлини в банята в тъмна нощ не можете да видите нищо от палубата, с изключение на неясни сенки – изобщо нищо графично). Тук съм в панталоните на пижама си, за да си замразя. #Morekeepingireal

Що се отнася до това как го приложихме, ние взехме снимката на процеса по -горе, но тази публикация и тази публикация имат най -добрите специфични инструкции за прилагането му, така че се надяваме тези да помогнат. И тъй като никога не сме публикували видео, ето това за вас по -долу – или можете да го гледате в YouTube. Мислехме, че може би да го видим „в 3-D“ (добре, но всъщност, но знаете какво имам предвид) може да помогне:

Така че там сме. Нямайте нищо против това духово старо копче. Хаха. Току -що добавих това към списъка!

Говорейки за списъка с банята на Хол, ето:

Повторете душ завеса на височина на тавана

Изрежете небалансирания прозорец (повече за това тук)

Изключете осветителното тяло (повече за това тук)

Добавете малко смислено изкуство (повече за това тук)

Вградете рафт над тоалетната за някакво наклонено изкуство (повече за това тук)

Боядисват стените по -свеж цвят, за да помогнете на оригиналния поп от плочки (повече за това тук)

Надстройте хардуера на Vanity

замръзва прозореца

рамкира огледалото върху суетата за по-малко база на строителя

Orb/Надстройте тази месинг златно копче

Направете смел нюанс на плат за прозореца

евентуално боядисайте суетата (все още я обмисляме – но обещаваме, че ще ви държим в течение)

Добавете довършителни щрихи/аксесоари и изхвърлете бюджетен разбивка за вас, момчета

Нямам търпение да пресекат повече! И междувременно нека CIВърнете се към моята мания за тъкани. Не изглежда ли страхотно с новите копчета и рибното платно? #everybathroomneedsafishcanvas

Какво бяхте до този уикенд? Някакви малки надстройки на средната точка или по-големи забавни, които направиха всичко различно? Толкова е смешно колко понякога гигантски неща като висящи завеси или боядисване на стените могат да направят за гигантска промяна и понякога наистина са детайлите (като хардуер), които най -накрая карат една стая да се чувства специална, сякаш всичко е ваше.

PSST- Най-накрая споделяме скрития талант на Клара със света на живота на младия дом. Името тази мелодия има ли издание за малко дете?

Още публикации от Young House Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *