DIY подкрепян за тапицерия

прост метод за дефиниране на отворено пространство.

Тази работа използва творчески метод за превръщане на съществуваща рафт за книги в космически разделител, предоставяйки на рафта две функции. Добавихме привлекателна тапицирана ламперия в задната част на рафта, произвеждайки разделител, който да отговаря на офис или дори да действа като табло.

За да направим устройството, свързахме две калъфки за книги заедно, след това ги допълвахме с корона за формоване, за да им осигурим по поръчка вид. След това задната страна беше „тапицирана“ с панели от шперплат, покрити с материал за бельо, както и украсена с месингова гарнитура на ноктите.

Материали, както и инструменти

За 2 шкафове/3 панела:

2 основни рафтове за книги (с хардуер на дърводел))

1 ”-тала пяна, 22” x 110 ”плоча

2-1/5 вата с пяна за трева (широк 62 ”)

16 тополи (с дебелина 1/4 ”, 2” широки, 48 ”дълги)

4 ‘x 8’ лист, 1/2 ”-Thick Топола с шперплат

4 ‘x 4’ лист, 1/2 ”-Thick Топола с шперплат

Плат (4-1/2 ярда)

Месингова облицовка на ноктите (писта) (5-1/2 тревни площи на панел)

Месингови нокти (120 за 3 панела)

Винтове

Дърво лепило

Основен пистолет с 1/2 ”скоби

Ножици

Чук

Пробивна машина

Какво струва

Месингова тапицерия за нокти за нокти от 45 долара тапицерия на ноктите $ 10 foam $ 105foam вата $ 13poplar shims $ 31poplar шперплат $ 42fabric $ 157total $ 403

Стъпка 1: За да разберете какъв размер трябва да са панелите, поставете рафтовете за книги един до друг, както и определете ширината на устройството, както и височината. Извадете 1/2 ”от височината, за да се даде възможност за клирънс по пода.

Стъпка 2: Разделете ширината на системата за рафтове на книги на три равномерни измервания.

Стъпка 3: Нарежете три 1/2 ”-Thick панели от шперплат, както и три панели с пяна с 1”-за тези измервания.

Стъпка 4: Добавете 2 ”на всеки ръб към тази височина, както и измерванията на ширината, както и нарязаните парчета материал, както и вана от пяна към това малко по -голямо измерване. Допълнителните 2 ”активират допълнителен материал за увиване около шперплата.

Стъпка 5: Местоположение на материала на равна повърхност, отдясно надолу. Поставете вата, след това пяна, както и след това шперплат отгоре, като държите слоевете центрирани един върху друг.

Стъпка 6: Увийте материала около гърба на шперплата, както и от съществено значение.

Стъпка 7: Поставете пистата на месинговата облицовка на ноктите 1/2 ”във всеки ръб (и за трите панела). За да държите облицовката на ноктите на място, чукайте по един месингов удар във всеки отвор по протежение на пистата (вижте снимката по -горе). Продължете нагоре, докато не изредите целия панел. (Тапицерията на ноктите е на постоянна писта, която може да бъде отрязана до предпочитаната ви дължина. Има предварително наклонени дупки във всяка пета глава на ноктите, където се вкарват таксите.)

Стъпка 8: Настройте хардуер на Joiner с поне две точки между шкафовете за книги, за да ги държите заедно.

Стъпка 9: За да се уверите, че панелите са подходящо поддържани, ще трябва да нанесете дървесни миши, които ще произведат писта, за да завиете панелите. Използвайки лепило от дърво, залепете ред подложки, изрязани на дължината на панел, от двете страни на гърба на присъединените рафтове за книги. Укрепете с основен пистолет (вижте снимката по -горе). След това поставете два много повече реда, разположени равномерно от центъра, за да се гарантира, че четирите песни са равномерно разположени, разделяйки гърба на рафтовете за книги на три. След това залепете втори набор от подложки върху тях, за да гарантирате, че следите на ShiM са с дебелина 1/2 ”.

Стъпка 10: От вътрешната страна на шкафовете, започнете да се завинтвате на панелите, като се уверите, че се завинтвате с подложките. разположете панелите на височина, която оставя 1/2 ”хлабина от пода. Двете средни песни ще бъдат споделени от външните, както и от централните панели, така че намерете панелите, за да сте сигурни, че на кокията има достатъчно място, за да ви прецакате и двата панела (вижте снимката по-горе). Използвайте четири винта на панел, поставете в горната част, както и в долните ъгли. Използвайте винтове, които са сходни на цвят с рафта с книги, за да сте сигурни, че те не са толкова видими.

За много повече космически разделители, както и методи за очертаване на отворените пространства, вижте функцията на прожекторите в нашия брой септември 2010 г.

Капачка за формоване на короната за рафт за книги, разработена от Майкъл Симардоне; Кожен клуб стол, кръгла маса за пиедестал, дома на Саут Хил; Бяла ваза, бяла тава, малки бели купи (в рафт за книги), лилава ваза (на маса), Waterford-Wedgwood; на теория бяла „дъждовна капка“; материал (за възглавница), Уейвърли; килим от крава кожа, MacFab; материал за хвърляне, Шумахер; пеперуди отпечатъци, Maison; Подова лампа, Stacaro; вата с пяна, тапицерии, песни, macfab; материал (на панели), Уейвърли; лампа за маса, режисьор, бюро, Стакаро; Тави (на бюро), на теория; Десертни очила, Maison; Огледало, дома на Саут Хил.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *