Снимка си струва … е, разбирате

Здравей, момчета! Аз бях зад кулисите, забъркайки се с технологичната организация, докато жената съпруг разговаря за женски продукти и лак за нокти и каквото и да е друго, за което разговаряте напоследък (JustKiddinghoneyiLoveyou), но тъй като днес е денят, в който заявихме, че ще се качим на някаква хартия /Tech org – Особено някакво оптимизиране на блога (но вие, момчета, можете да се справите с нещо като цифрови снимки, подаване на документи или почистване на вашия работен плот), аз съм тук с продуктите на това. С цялата организация, която се случва около нашия дом тази седмица, тя в крайна сметка щеше да се прелее в някаква организация на блога. И частта от нашия сайт, която се чувстваше най -много от управлението, беше нашата страница за работни места. Знаеш ли, този под заглавката на нашия блог, който заявява „проекти“?

В случай, че никога не сте посещавали, там се опитвахме да огледаме всичките си длъжности в категории.

Предпочитаните ни видеоклипове

Правенето на ново дърво изглежда старо
Как да осигурим купена от магазина дърва за възрастни, регенерирани търсене на всякакви строителни работи, като го изтребите и нанасяте напоена с петна от дърво.

Още видеоклипове

0 секунди от 6 минути, 56 секунди

След това
Как да настроите Board & Batten (част 1)
06:46

На живо
00:25
02:03
06:56

Нашата проста система от свързано описание за всеки работеше добре, когато имаше само няколко десетки публикации, към които да се свърже. Но с течение на времето и нашата работа се разрастваше, тя някак си се превърна в това море от текст, което накара дори очите ни да преминат малко. Последно преброихме над 750 връзки на тази страница (признава се с дубликати, тъй като някои работни места попаднаха в няколко категории). И дори не го бяхме актуализирали от декември, така че най -хубавото ни предположение беше, че можем да ударим 1000, когато добавихме още пет месечни връзки. Yikes.

Така че през последните няколко седмици работим по основен ремонт. Целите? 1. Пари надолу. 2. Улеснете разглеждането. И ние заявяваме „разглеждаме“ изключително конкретно, тъй като най -вероятно е най -добре да вярвате в този раздел, като че небрежно може да разгледате книжарница, търсейки страхотно четене: Насочете се към предпочитания от вас раздел и вижте какво заглавие поразява вашата фантазия. Ако търсите конкретен артикул, най -вероятно е най -добре да натиснете нашия бар за разглеждане на информационно бюро, въпреки -Науза надграждане.

Парингът беше по -лесната част. Кондензирахме 26 класификации в 16, като се отървахме от голяма част от дублиращи се списъци, без да се отърваваме от никакви проекти. Но що се отнася до способността за разглеждане? Нека да вземем назаем отново от метафората на книжарницата и просто да кажем, че сме предоставили на всички наши работни места прикритие:

От известно време планирахме да добавяме миниатюри на картини, заедно с предоставянето на всяка категория собствена страница (винаги сме харесвали галерии за работа с хубави лъскави снимки като Кейт и Стефани и Лайла), но наистина трябваше да работим с енергията. Нека просто заявим, че има някои доста прилични часове (и дами часове), прекарани в пречитане на всичко и произвеждане и кодиране на всички 600+ миниатюри (опитахме няколко приставки, но поради нашия шаблон и нашите класификации открихме, че трябва да се наложи да кодираме код всички на ръка). Уау. Но сега, когато това е направено и очите ни не виждат код, плаващ пред тях, когато ги затворим повече, напълно си заслужаваше.

Добавянето на снимка към всяка работа прави превъртането с всяка категория много по -лесно на очите, като същевременно в идеалния случай ви помага нула върху вида на работата, с която може да искате да се справите по -бързо. Плюс това, така или иначе не са ли по -хубави?

Така че сега има една страница за първични задачи с няколко миниатюри от всяка категория, за да ви осигури усещане, и след това можете да щракнете върху „Още“, за да видите цяла страница, посветена на всяка от 16 категории, които са:

Най – известен

Картина

Декориране

Ъпгрейди на мебели

Занаят и изкуство

Подобрение на дома

Навън

Почистване, организиране и EDO

Lovey-Dovey

Спестяване на пари

Деца и домашни любимци

Празник

Видеоклипове

Проекти по месец

Планираме да ги актуализираме на всеки няколко седмици с най-новите работни места, с които се занимавахме, така че винаги трябва да бъде доста актуална (не сме добавили нито една от публикациите на O-G-G, които сме направили тази седмица, но ще ги добавим и още в следващите няколко седмици). Редът на всяка от тези страници от категории е малко волно-неволно. Опитахме се да поставим няколко от нашите любими/най -известни към върха, като същевременно запазихме някои рационални групировки в останалата част (като например да сглобим цялата ни кухненска зона и да реконструирахме работа заедно). Разбира се, че не искахме всички наши най-стари на дъното (WOP WOPPP), така че просто някак си разбъркахме нещата и прегърнахме случайността на него. Така че в крайна сметка това е главно смесена чанта. Като магазин за книги. Просто издърпайте един от рафта, проверете корицата и вижте дали искате да го отворите …

Надявам се, момчета да харесвате малкото обновяване. С това завършване на това мога да насоча вниманието си към друга голяма работа на организацията в моя списък със задачи (AckTheBasement). Но повече за това утре! Междувременно, в кой хартия/технологичен орг сте приемали напоследък? всякакви tIPS за групата? Или се подготвяте толкова, колкото нокаутирате нещо тази вечер?

PSST- Ако разклащате юмрук на екрана си, като искате това беше по-традиционно организиране и разрушаване на публикацията, просто удари нашата наскоро организирана страница за почистване и организиране (как това е за мета?) Къде ще откриете 50 публикации в предметът.

Още публикации от Young Home Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *