• Uncategorized
  • 0

Control4 обяви нов домашен контролер

Control4 обявиха най-новия си домашен контролер-HC-500. В допълнение към своите идентификационни данни за домашна автоматизация на осветлението, температурата и контрола на сигурността, той предлага и музикална музика от вградения си медиен сървър. Очаква се единицата да се достави през март и опакова IR, сериен, кабелен Ethernet, WiFi и Zigbee. Прочетете за подробностите.

„Control4 обяви издаването на най-новия им домашен контролер HC-500 на изложението за потребителска електроника през 2008 г. в Лас Вегас. HC-500 е високоефективен контролер за автоматизация на дома с обширни входно/изходни връзки за контрол на устройството и вграден медиен сървър.

В допълнение към управлението на домашното кино, домашният контролер HC-500 може да контролира мулти-стайна музика, осветление, температура, сигурност и много други подсистеми за домашна автоматизация.
„Комбинацията от подобрена обработка, графика на екрана с висока разделителна способност и възможности за разширяване, както и новият индустриален дизайн прави това основна част от платформата за цифровия дом.“ Казва Уил Уест, главен изпълнителен директор.

Home Controller HC-500 предлага множество инфрачервени и серийни връзки и видео усещане за лесна интеграция на домашното кино. В допълнение, HC-500 предлага цялостна гама от комуникационни технологии, базирани на стандарти, включително Ethernet, Wi-Fi и Zigbee Mesh Networking. Допълнителните функции включват:

HD на екрана дисплей осигурява много интуитивен графичен потребителски интерфейс

Новият дизайн на кутията означава, че единицата може да се покаже с друг AV комплект

Аудио кодиране/декодиране за пълна поддръжка на аналогов/цифров аудио

Възможности за разширяване чрез 2 USB порта и 1 Ethernet жак

160 GB съхранение

Обратно съвместимост с всички продукти Control4

Очаква се HC-500 да се достави през март с списъчна цена от 1674 паунда

www.aventure-europe.com: www.control4.com

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени по имейл, направо във входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *