Belkin Wemo Insight Switch Controls & Ecreens Вашите уреди дистанционно

Belkin разкри наличието на Великобритания на превключвателя Wemo Insight. Модулът Plugin дава възможност на собствениците на жилища в Обединеното кралство да управляват своята електроника, както и да екранизират потреблението си на енергия дистанционно с приложението WEMO (достъпно за iOS, както и за Android).

Превключвателят Insight използва 802.11n Wi-Fi за изпращане на известия, когато свързаните джаджи са включени или изключени, като ви позволяват да разберете кога вашето пране на устройството ви е завършило цикъла му или ако електрическият нагревател е оставен.

Потребителите също могат да програмират своите джаджи въз основа на собствената си лична рутина или по регионални времена на изгрев / залез. Превключвателят Insight работи с IFTTT (ако това и тогава), в интернет услугата, която произвежда задействания, използвайки различни интернет базирани услуги като имейл, метеорологично състояние, както и социални медии.

Belkin днес разкри наличието на Обединеното кралство на Wemo Insight Switch, като революционизира разработката на мъдрите къщи, като даде възможност на хората да се управляват, както и да се справят с потреблението на енергия, както и разходите за домашна електроника от всяка точка с техните iOS или Android устройства. Най-новото допълнение към платформата Easy Wemo Wise House, Switch Insight е Wi-Fi компактен щепсел, който също дава възможност на хората да поставят своите джаджи в рутина, както и да получават известия по всяко време, когато свързаната система бъде включена или изключена.

Превключвателят Wemo Insight се включва директно в електрически изход, както и след това индивид просто го свързва към Wi-Fi мрежа на или изключване, използвайки своето iOS или Android устройство.

Wemo Insight Switch (F7C029) се предлага сега за £ 49.99

Belkin.com: Още публикации на Wemo

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *