New weather Plugin from Cinemar provides Hour-by-Hour forecast

Cinemar have been providing home automation and media management solutions since 2002.  They’ve just announced a new partnership with Intellicast which provides extensive weather data to their plugin for the Таблото за управление на Mainlobby.

„Последните промени в Weather.com намалиха количеството данни, достъпни за неговите доставчици на трети страни като Cinemar, доведоха до само петдневна прогнозна информация вместо десет. Докато за някои това може да не е проблем, други изразиха загриженост и през годините имат стана свикнал да има десетдневната прогноза на една ръка разстояние.

Новият стратегически съюз на Cinemar с IntelliCast решава този проблем. Потребителите не само ще получат десетдневната прогноза, но и ще получат достъп до 48 часа по час прогноза за времето, сигнали за времето, условия на ски, текущи и бъдещи поленови условия и условия за прилив. Над 3000 нови елемента от данни са способни за потребителите. Освен това са достъпни над хиляда нови графични карти.

Изпълнителният директор на Cinemar Mario Cascio заяви: „Времето е важна част от деня на всеки и планирането. Наличието на това ниво на подробна информация за времето надвишава това, което повечето системи за автоматизация могат да предложат днес. “ ”

www.cinemarsolutions.com/weatherlobby.php

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *