Elgato излага „EVE“ съвместими сензори и Wise Bulbs

Elgato, най -добрите за своите EyeTV, както и други видео устройства са влезли в пазара на Wise House с редица нови продукти.

Наскоро разкритата система Elgato „EVE“ ще даде възможност на хората да проверяват условията около дома си с различни сензори.

Сензорите ще измерват качеството на въздуха, температурата, влажността, налягането на въздуха, енергията, както и използването на вода, както и повече.

Elgato твърди, че данните ще помогнат на собствениците на къщи да придобият прозрения, които им помагат да подобрят комфорта си.

В допълнение сензорите на навечерието ще бъдат съвместими с рамката на HomeKit на Apple, когато тя се доставя като част от iOS 8 тази есен.

Elgato Eve – Скорото, което ще бъде въведено разнообразие от сензори за навечерието, събира данни за качеството на въздуха, температурата, влажността, налягането на въздуха, енергията, както и използването на вода във вашия дом, тези данни след това се конфигурират, както и се показват в приложението на Eve на Eve. Хората могат да придобият прозрения, които могат да помогнат за подобряване на комфорта на дома си, което прави дома им по -интелигентно място. Елгато Ева е услугата за мъдър дом. Bluetooth Wise базирани сензори ще бъдат визуализирани за първи път по време на IFA 2014.

Аз допълнение към EVE, Elgato също представи „AVEA“, която те посочиха като „динамична система за управление на осветяването на настроението“. LED крушките се управляват от Bluetooth от вашето iOS устройство …

Elgato Avea – Elgato Today въвежда AVEA, мъдра светодиодна крушка, която може да се управлява директно с помощта на iPhone или iPad чрез Bluetooth Wise Technology. Еднократно докосване на една от многобройните увлекателни осветителни сцени в придружаващото приложение създава идеалната среда за фокусирана работа, очарователна храна или размотаване след труден ден. Настройката на AVEA е полъх: просто завинт в крушката, след което изтегляйте, както и започнете приложението от iTunes. AVEA може да се управлява директно с помощта на iPhone без мост.

Elgato Avea LED крушки струва £ 39.95, както и ще бъде наличен скоро от Elgato в интернет магазина. Проверете видеото по -долу.

Elgato.com: Apple Homekit обясни

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, директно до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *