Нови джаджи за кухня

миналата седмица отидох на пресконференция с колеги Мег Кросли, както и с Ейми Росен. Krups организира тематично събитие „в града“, което ни отведе на три места за няколко часа, както и ни показа отлични уреди на всяка спирка.

Денят ни започна в Dish, точно тук, в Торонто, където хвърлихме престилки, както и навихме ръкави. Участвахме в клас за готвене в стил брънч, както и използвахме уреди Krups за изпълнение на различни задачи.

Team Home & House получи забързани приготвяния. Тези все по-облечени тигани с незалепване бяха мечта.

Ето Ейми, както и Мег трудни по време на работа.

И аз прелиствам тигана, за да завъртя крясъка. В крайна сметка се закачих.

След това Ейми се забърза за забързана върху сметаната на Maple Coffee, използвайки новия блендер за потапяне на Krups.

След като всички завършиха елементите за своите ястия, готвачите поставиха рецептите.

Ейми трябваше да изтича до терминала на полета (тя се насочваше към Калгари щамповане), колкото и Мег, както и аз скочих в чакащата лимузина, както и продължих да виждам нови продукти за кафе Krups, както и красиво създадена нова линия Krups уреди.

Трябваше да направя тази снимка – какъв метод да пътувам в горещ петък следобед!

На последната ни спирка бях развълнуван да видя новата линия на продуктите на Silver Art на Krups, на които се възхищавах на шоуто в Интериорен стил през февруари. Бях взривен от стиловете, когато първоначално видях тези прототипи на шоуто. Подобно бях доволен да ги видя лично. Стилингът е толкова модерен, както и идеален, с фините детайли на дървесината. Добре цените, както и изключително добре проектирана, тази колекция със сигурност е в крайна сметка е нова класика на кухненската зона.

Харесвам любовта като тази кафемашина с термичен карафе.

Ако изисквате електрически чайник, това е! Толкова е прекрасно, че няма да искате да го приберете. Подстригването на дървесината на дъното, както и управлението е толкова добре изглеждаща.

Друга нова класика, този тостер с два подложките с по-топъл багажник има шест променливи настройки за покафеняване, както и геврек, както и размразяване.

Новият производител на еспресо на помпата има иновации на Tamp, както и 15 бара на натиск, за да се уверите, че всяко еспресо е просто перфектно.

Тази нова цитрусова преса също се превръща в стомна, така че парчето да може да бъде идеално за маса – умно!

Всички тези продукти в момента се предлагат в Sears (в магазина, както и онлайн), както и ще се превърнат в други магазини през есента.

Фото кредити:
1-8. Morgan Michener
9. KT 600, Krups
10. BW 600, Krups
11. KH 754, Krups
12. XP 4600, Krups
13. ZX 800, Krups

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *