New Belkin Wemo WISE LED STARTER STARTER SET

по -рано днес Белкин разкри наличието на новия си комплект за стартиране на светодиоди Wemo LED, както и на Wemo Wise LED крушки. Добавянето към тяхната вече добре установена система за осветяване на Wise House, която позволява на потребителите да контролират, планират, персонализират, както и Dim Home Illumination отвсякъде, използвайки приложението WEMO на тяхното iOS или Android устройство.

Комплектът за стартиране на светодиоди Wemo включва две WEMO Wise LED крушки, както и връзка на WEMO за въвеждане на мъдро осветление в дома, с по -Wemo Wise LED крушки, предлагани да купуват поотделно, за да разширят опита. Колкото и просто да замени основната крушка, LED крушките работят с връзката, за да се свържат към Wi-Fi мрежата на дома, както и се управляват чрез приложението WEMO. Хората могат да персонализират рутините на осветяването въз основа на личната си рутина или да ги времето до изгрева или залеза. Допълнителните решения могат да включват настройка на режим на ваканция за симулиране на заетост или функция за слаба до сън, която програмира светлината, за да избледнее бавно, докато напълно се промени, за определен период от време.

Светодиодите са основен размер на крушката A-19, предлаган в винт или байонетна основа, както и могат да се управляват индивидуално или в групи с максимум 50 крушки, поддържани от една WEMO връзка. 10-вато енергийно ефективни крушки създават точно същото количество светлина като традиционната крушка с 60 вата. Belkin State Крушките създават 800 лумена, както и при 3000 келвини, те осигуряват ярка, топла, светлина, като същевременно са напълно омагьосани.

Новият набор от стартер „Wemo LED Spliter (F5Z0489)“, както и „Wemo Wise LED крушки (F7C033)“ се предлагат днес с RRP съответно £ 79.99, както и 24,99 паунда. Приложението Wemo се предлага да изтегли безплатно от App Store, както и Google Play Store.

Belkin Wemo: Предлага се от Amazon

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *