• Uncategorized
  • 0

Становище: Дали Tesla Design 3 е преломната точка за EV

миналата година Tesla разкри Powerwall, мъдра къща батерия, насочена предимно към съхраняване на енергията от вашите възобновяеми източници, за да се използва, когато слънцето не грее или вятърът не духа.

По -добре разбирайте за техните превозни средства, главният план на електрическите автомобили на Tesla винаги е бил три проникнат атака. Първо, ниският обем, роудстър с висока цена. След това част 2, дизайн на салони от висок клас, както и част 2.5 Design X, SUV от висок клас

Миналата седмица, в ранните часове на петък сутринта във Великобритания, третата част на трилогията беше разкрита, когато въведоха своя обем „достъпен“ електрически автомобил, Tesla Design 3.

Над 100 000 души свалиха депозит от 1000 долара / 1000 паунда (възстановим), за да резервират зона в опашката Design 3, преди да видят колата, чуха подробности за производителността или дори цената. Този следобед, по -малко от седмица по -късно този брой е нараснал до 325 000. Очевидно Tesla е на нещо тук.

Цифрите на изпълнението

Две са, както и половин години, защото много за първи път карах електрическа кола. Тогава съставих това ..

След технологиите превозните средства винаги са били моята друга страст. Значи ще повярвате, че електрическата кола, седнала на кръстовището на двата ми интереси, щеше да е Нирвана за мен, нали? Грешно. Като проверена бензинова глава, винаги съм оплаквал приближаващата (ако е удължена) смърт на двигателя за вътрешно горене.

G-wiz-еднократно настройване на снимката на електрическото превозно средство обратно век

Все още обичам бързите коли, но това бягане в I3 беше по -скоро отварящ очи. Именно премахването на работата на новото поколение електрически превозни средства ще бъде доста по-различно от нещо като G-Wiz.

Често се говори за това незабавно вълнение на електрически превозно средство, както и впечатляващо. Основният дизайн 3 ще се ускори като Golf GTI (0-60 за по-малко от 6 секунди), както и ще има много по-бързи версии (най-бързият дизайн S прави 0-60 за 2,8 секунди, като се отбележи, но най-екзотичната от хипер -cars).

Свързано: Преглед: BMW I3, първото ми шофиране в електрическа кола

Стресът и тревожността на обхвата трябва да бъдат поставени в леглото за повечето с батерия от 215 мили за базовия дизайн-много повече от двойно по-голямото разнообразие от много изцяло електрически превозни средства на пазара. Наоколо има много данни за САЩ, както и за Великобритания относно продължителността на пътуванията на нашите превозни средства. Най -вероятно е справедливо да ги дестилирате до следното: 98% са по -малко от 50 мили, както и типичното пътуване е по -малко от 20 мили. Във всеки тип ситуация Tesla удвоява своя суперзаряд, както и мрежа за зарядно за дестинация през следващите 12 месеца. както и те ще изискват да продължат с тази скорост, ако ще обслужват стотиците безброй нови електрически превозни средства, които идват.

Колко и кога

Разходите за модел 3 започват от 35 000 долара. Това може да съответства на 35 000 британски лири, когато достигне до тези брегове. Това е около цената на добре Golf GTI, въпреки че това е само основният дизайн. Мъск заяви, че типичният клиент ще похарчи допълнителни 7 000 долара за опции. С настоящия дизайн, например включването на „функциите на Autopilot Benefit“, струва 2200 паунда, както и добавянето на избора на двоен двигател (4 колела) струва допълнителни £ 4,400.

Правителствената безвъзмездна помощ за закупуване на EV наскоро падна от 5000 до 4500 британски лири, както и кой разбира точно колко ще бъде до момента, в който превозните средства се появят във Великобритания. Най -добрите дизайни на ръчно задвижване на Обединеното кралство ще бъдат 3 -ти от 4 етапа на производство, което прави малко вероятно да ги видим точно тук преди 2019 г.

Зелено?

Шофирането на електрическо превозно средство не изведнъж не означава, че всички сме извън куката. Част от тази електрическа мощност, работеща с превозните средства, ще бъде създадена например от мръсни електроцентрали, прекратени с въглища. Електрическата мощност, използвана в EVS, ще стане по -чиста с течение на времето. Обединеното кралство трябва да увеличи от около 15% възобновяеми енергийни източници днес до над 30% до 2020 г. например.

(Ако искате много повече информация за електрическите автомобили, мога изключително да препоръчам напълно зареденото шоу на Робърт Левелин в YouTube).

Чувства се като бъдещето

Имайте предвид още първия път, когато избрах iPhone, кацнах във Флорида за почивка в деня след представянето му през 2007 г. Казах на момчетата в нашия IRC канал, че това е смяна на играта (някои се подиграваха и ми казаха Не би направил вдлъбнатина в компанията на BlackBerry – кой се изкиска сега).

Teslas ми предоставя точно същото чувство, че съм години пред състезанието. Миналата седмица в The Device Show Online имах първия си кратък опит в един. Бяхме пътници в дизайн S, както и на тестовото устройство ни бяха показани няколко от функциите на автопилота (вижте видеото по -горе). The automatic security features, self-parking as well as OTA software application updates all seem so apparent to anybody with much more than a passing rate of interest in innovation (you dear reader) as well as make the Tesla the 21st cПревозното средство на Entury много от нас търсят.

17 ″ портретен сензорен екран на дизайна S (отдолу) ще бъде заменен с 15 ″ пейзаж в дизайна 3. Интериорът на новото превозно средство е една от основните точки на говорене, с липсата на инструмент за инструмент зад волана Водейки многобройни, за да вярват, че Мъск ще разкрие HUD или подобна джаджа във втората част на превозните средства, изложени някъде между сега, както и нейното освобождаване.

Повратна точка

И така, може ли да видите, че M.3 е единствената ви кола? Ако сте домакинство с две превозни средства, може ли да видите, че това е втората ви кола? Имам приятели, които управляват BMW i3, както и електрически мотоциклет, както и така са изцяло EV – така че определено е възможно за някои, вероятно много от нас?

Това ли е преломната точка за електрическия автомобил? Определено усеща, че това е началото на нещо, което предполага, че много повече от нас ще трябва да застрашат далеч по -малко, отколкото смятахме, че притежаваме електрическа кола.

Гледайте старта

Целият дизайн на Elon Musk 3 Design 3 е дълъг само 20 минути, както и си заслужава да се гледа.

www.tesla.com: Нашият BMW I3 Преглед: Tesla Powerwall

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, директно до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *