• Uncategorized
  • 0

Smart Shades Solar Powered Bluetooth сляп мотор, контролиран от вашия телефон

, първоначално финансиран от тълпата (и повишава 874% от целта си), Smart Shades е Smart Little Bluetooth сляп контролер.

Моторният блок се прикрепя към шнура на вашите нюанси и можете да контролирате няколко щори от приложението за смартфон (Android и iOS). както и ръчно управление можете да използвате приложението, за да задавате ежедневни или седмични графици, за да автоматизирате всяка стая.

Ако телефонът ви не е да предадете, можете да използвате функцията „Smart Touch“ и да контролирате щорите с докосване чрез сензора, вграден в корпуса.

Енергиен режим използва светлинния сензор Smart Shades за измерване на слънчевата активност, повдигайки щорите, когато изгрява слънцето. В допълнение, идва нова актуализация на софтуера, която позволява на системата да измерва слънчевата интензивност и да затвори щорите, за да поддържа автоматично дома ви невероятен през лятото.

Системата може да се захранва с малък слънчев панел, поставен в прозореца. Той може да бъде захранван и с помощта на кабелно зарядно устройство за литиевата батерия, където няма достатъчно светлина (около 2 месеца живот на батерията на заряд или да остави включен за постоянно захранване).

Получихме изключителна демонстрация на звеното и разговаряхме с Wazombi Labs през тази година Gadget Show Live и те ни казаха, че тяхната общност вече има интегрирана система с SmartThings и други системи за автоматизация на дома чрез тази настройка на Raspberry Pi.

С разнообразни методи за монтаж (двустранна лента или винтове) и интелигентните нюанси на Solar Power изглежда като чудесен вариант за ретро монтиране около дома ви.

Интелигентните нюанси се предлагат сега за около 55 паунда за кабелната версия и £ 69 за слънчевата енергия. Вижте видеоклиповете и връзките по -долу.

#
Визуализация
Продукт
Оценка
Цена

1

Smart Blind Roller Motor Electric Curtain Chain Roller Shade Drive със слънчев панел Tuya Smart App, …

83 отзиви

£ 62.99

Покупка на Amazon

2

Сляп ролка мотор интелигентен моторна верига електрическа завеса ролка tuya приложение дистанционно управление нюанс …

1 отзиви

£ 59.99

Покупка на Amazon

3

Моторизиран интелигентен сляп за прозорец с дистанционно управление – Li -Battery зареждане на интелигентна моторизирана верига …

Все още няма рейтинги

£ 56.09

Покупка на Amazon

wazombi.com: somasmarthome.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *