• Uncategorized
  • 0

Vesternet Vera Z-Wave 40% Оферта за отстъпки за автоматизирани читатели на дома

Едно от нещата, които чуваме много в автоматизирания дом, е, че хората биха искали възможност да купят в система за автоматизация на дома Z-wave, ако само тя беше тя Малко по -евтино.

Ами добра новина, момчетата от Vesternet току -що ни дадоха две нови сделки изключително за автоматизирани читатели на дома. И двата пакета на Z-Wave Vesternets включваха контролера на Vera-мощната кутия, която е центърът на напълно автоматизирана система за автоматизация на дома на Z-Wave. И двете оферти са достъпни само до края на този месец (ноември 2010 г.), така че ако някога сте обмисляли да стартирате система Z-Wave, това е възможността, която чакате. Прочетете за връзките и кодовете за ваучери, от които се нуждаете до 40% отстъпка …

Vesternet, специализираният магазин за автоматизация на безжичните дома, си партнира с автоматизиран дом, за да предложи 2 масивни коледни отстъпки за новите си пакети Vera-осигурявайки прост и рентабилен начин да започнете вашето решение Z-Wave.

Най-голямата инвестиция в Z-Wave е добър мрежов шлюз и затова за ограничен период до края на ноември, Vesternet намалява цената с 40% от най-добрите налични днес-Вера. Въпреки че и двата пакета са напълно разширяващи се с други компоненти на Z-Wave, можете да избирате или от комплект, фокусиран върху енергията, или от сигурността:

ЕНЕРГИЯ

Енергийният комплект Vera се състои от: 1 x Vera Internet Gateway и 2 x HomePro On/Off Sockets

Цена на дребно: £ 321.88

Цена на офертата: £ 209.22 с безплатна доставка

35% отстъпка!

Въведете ваучер код при касата: „AutomatedEnergy35“

СИГУРНОСТ

Комплектът за сигурност на Vera се състои от: 1 x Vera Internet Gateway, 2 x Express Triple Sensors и 2 X Everspring Door Sensors

Цена на дребно: £ 502.28

Цена на офертата: £ 301,67 с безплатна доставка

40% отстъпка!

Въведете ваучер код при касата: „AutomatedSecurity40“

Това са еднократни коледни промоционални спестявания и след ноември цените ще се върнат към нормалното. Комплектите за влизане в Z-Wave никога не са били цени на това евтино, така че за всеки, който мисли да инвестира в Z-Wave и Vera, сега е време на време да вземете вашия комплект.
Ограничени акции, така че поръчайте бързо, за да избегнете разочарование.

Прочетете другите ни статии Z-Wave

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *