Забавни и практични детски работни зони

обратно към институцията е много повече от възможност да се удари в магазина за канцеларски материали – въпреки че кой не харесва страхотен хайлайтър? Също така е най -доброто време да създадете организирана, практична зона за домашна работа за вашите битови учени. Ето нашите най -добри препоръки за производство на перфектното детско работно пространство.

1. Открийте идеалното място. Някои младежи изискват мирни, за да могат да се съсредоточат, докато други ще се разсейват толкова бързо, ако останат без надзор. Измислянето на идеалното място за създаване на магазин е първата стъпка към успеха.

2. Не се занимавайте с космоса. Младежите изискват достатъчно място за разпространение, така че изберете бюро или маса, където имат района, за да видите всичките си книги, както и домашните листове наведнъж.

3. Изберете за удобен стол. Идеалната седалка елиминира прибързаността, за да може вашето дете да се съсредоточи върху това, което е важно.

4. Изберете зона със съхранение. Дръжте запасите отблизо, така че няма скитане в средата на работния лист.

5. Използвайте стените. Закачете корк или магнитна дъска, за да екранизирате постижения като страхотен тестов резултат. Превърнете част от него в календар на DIY, както и ще помогнете на всички да следят предстоящите задачи, както и задачите.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *