Sonos излага нов безжичен субуфер [актуализиран WTH видео]

Sonos току -що са изложили новия си продукт – безжичен субуфер. Проверете за всички подробности …

„Sonos, Inc., водещият производител на безжични музикални системи, днес представи Sonos Sub, зашеметяващо проектиран безжичен субуфер, който по-добре поема цялата сеизмична стъпка на Sonos, една сеизмична стъпа Музиката трябваше да бъде. Sub ще бъде предложен от 19 юни. За визуализация на видеоклип на Sub, вижте блога Sonos.

„Подобно на всички наши продукти, новият ни подводник е проектиран отвътре навън от Sonos“, заявява Джон Макфарлейн, изпълнителен директор, Sonos, Inc. „Sub има всички отличителни белези на отличен продукт Sonos: ясен, дълбок, изцяло цифров звук , невероятно проста настройка, както и прекрасен стил, с който ще се гордеете, че ще се покажете в дома си. ”

Независимо дали слушате гръмотевичната 5-та басова линия на Бетовен или на най-новата мания на четири на етажа, новият подводник ще запълни всякакъв вид пространство с дебели слоеве без дъно шум, които ви позволяват да чуете, както и да усетите Тегло на всеки акорд, ритник, поръсване, както и ролка.

Поставете го навсякъде в една стая, включете го в източник на захранване, натиснете бутон, както и спазвайте някои прости подкани на вашия контролер. Подводният безжично се свързва с другите ви елементи на Sonos за оптимизирано изживяване в цялото помещение. След минути след като го извадите от кутията, няма да чуете просто разликата, която прави, че ще го почувствате с всяка кост в тялото си.

Независимо дали системата се изправя или лежи, уникалният стил на Sub, както и мъдър безжичен сигнал ви позволява да го разполагате навсякъде, където искате в стаята – дори да лежите плосък под диван или легло – без всякакъв вид загуба на шум или производителност .

И както всеки друг компонент Sonos, можете да управлявате подводницата от вашия компютър, смартфон или таблет. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите безплатните приложения за контролер Sonos за Android, iPad, iPhone, Mac или PC.

Sub работи с всички компоненти на Sonos Amplified: Connect: AMP/ZonePlayer 120/Zoneplayer 100; Игра: 5; Игра: 3. Той не работи с неамплифицирания Sonos Connect/ZP90/ZP80.

Подводникът се представя в средата на юни, както и ще бъде предложен в повърхността на черен лак с висок блясък за 699 ​​щатски долара (749 CAD, 999 долара AUD, € 699 ЕС, както и £ 599 UK). Черна матова повърхност ще бъде предложена през октомври при $ 599 USD ($ 649 CAD, $ 799 AUD, € 599 EU, както и £ 499 UK).

Характеристиките на Sonos Sub включват:

Два високоговорители, разположени лице в лице: Целият шум, както и енергия от музиката идва със силни, както и ясни, както и никой от тях не се губи в шкаф за шкаф или дрънкалка.

Целият цифров звук: Всички настройки на филтъра, активното изравняване, както и позиционирането във времето се извършват цифрово с най-съвременната DSP (обработка на цифрови сигнали) за аудио аудио с нулева загуба, както и енергия.

Двойни акустични портове: Настроен за увеличаване на акустичния обем на Sub, както и за подобряване на басовия резонанс.

Захранването на Sub са две посочени от цифровите усилватели на ART Class-D, които са напълно настроени да съответстват на високоговорителите, както и акустична архитектура. Шкафът е изработен от собствена смола, за да произвежда акустично мъртви стени с максимален вътрешен обем на въздуха. Специфичните размери на Sub са 15,8 x 6,2 x 15in. (402 x 158 x 380mm) с тегло 36,3 фунта (16 кг). Пълни под спецификации, подробности, както и видеоклип могат да бъдат открити на www.sonos.com/sub. “

Искам още? – Трябва да се съобразите с нас в Twitter, като нас във Facebook или да се регистрирате за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, предоставяни по имейл, директно до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *