• Uncategorized
  • 0

Видео: Сирена Zipato Z-Wave

Zipato Indoor MultiChannel Siren използва новата серия от серия Z-Wave 500, поддържаща многоканална операция и по-високи скорости на данни (96/40/100kbps) и можете да избирате от шест различни звука на алармата.

Винаги знайте кога вашата Z-Wave система открива проблем, като инсталира сирената Zipato Z-Wave на закрито. Тази силна, многоканална сирена работи с всеки контролер Z-Wave, което ви позволява да програмирате информира за всяко събитие, което се случва във вашата мрежа. Можете дори да разграничите събитията, като изберете от шест различни звука на алармата: звук на вратата, звук на ръката/обезоръжаването „BI BI“, алармата на натрапниците, звука на линейката, звука на полицейската кола, пожарната аларма. Сирената Z-Wave Indoor Multi-Sound е създадена за монтиране на стени в електрическа кутия и има постоянен ток за получаване на мощност от 5VDC захранване.

Проводниците за захранване могат лесно да бъдат скрити зад сирената, която също поддържа незадължителна резервна батерия. В случай на прекъсване на захранването, сирената автоматично ще премине към батерията за захранване. Представяйки се защита на подправите, сирената звучи аларма, ако някой се опита да я премахне от стената. Характеристики: Силен обем (110DB) За всички звуци. „Z-Wave Plus“ сертифициран за голяма съвместимост. Вградена защита от подправяне и надзареждане.

Сирената Zipato се предлага от Amazon.

11 отзиви

Zipato PH-PSE02.EU Мултизвукова сирена, Z-вълна

Закрита мултиканална сирена, която работи с разнообразие от Z-wavenetworks/контролери, независимо от производителя
Новият чип от серия Z-Wave 500 поддържа многоканална операция и по-високи скорости на данни (96/40/100kbps)
Захранващ адаптер или захранване на батерията на Li-Ion за 24 часа живот на батерията, акумулатор

Влезте в Amazon

Zipato.com: Още публикации Z-Wave

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *