Capsule Apple Time – Безжични резервни копия

Ето официалното съобщение за пресата на Apple в капсула за график – „Apple® днес въведе Capsule Time, резервен уред, който незабавно и безжично подкрепя каквото и да е на един или много повече Macs, работещи с Leopard ™ , най -новата версия на операционната система Mac OS® X на Apple, включително невероятния софтуер за архивиране на Amazing Time Machine ™.

Capsule Time комбинира базова станция 802.11n с труден диск от сървър в един малък пакет. Просто го включете, след което бързо настройте автоматично безжично резервно копие за всеки Mac® в дома си до еднократна капсула само с няколко кликвания. Времевата капсула осигурява предимствата на пълнофункционалната 802.11n Wi-Fi базова станция, както и се предлага в два модела: 500 гигабайт дизайн само за £ 199 (Inc VAT), както и 1 Terabyte Design само за £ 329 (Inc ДДС).

„Донесете капсула за време вкъщи, включете я, щракнете върху няколко бутона на вашите Macs, както и Voila – всички Macs в дома ви се архивират автоматично, всеки час от всеки ден“, заяви Стив Джобс, изпълнителен директор на Apple. „С капсула Time, както и Time Machine, всички ваши незаменими снимки, филми, както и файлове са незабавно защитени, както и изключително лесни за извличане, ако някога са изгубени.“

Създаден да работи перфектно с Time Machine, Time Capsule позволява на хората безжично да архивират всички данни на своите Macs, да открият загубени данни, както и дори да върнат целия си софтуер. В случай, че данните са изгубени, хората могат безжично да се върнат с времето, за да открият изтрити файлове, приложения, снимки, както и други цифрови медии, както и след това моментално да върнат файла. Ако някога е необходимо, Леопард може също така бързо да върне цяла система от резервното копие на устройството на Capsule на графика.

Освен че е най-добрият метод за архивиране на Mac, Capsule Time също е пълнофункционална Wi-Fi базова станция с най-новата 802.11n технология. Предоставянето на пет пъти по -голяма от производителността, както и два пъти повече от 802.11g, 802.11n* е разработен в Desktop на IMAC® на Apple, както и цялата линия на Mac Notebook, включително MacBook®, MacBook Pro, както и новия MacBook Air. Времевата капсула разполага с гладък стил с вградено захранване, както и връзки за отпечатване на безжично към USB принтер. С капсулата на времето е изключително просто за хората да произвеждат сигурна, безжична мрежа за 50 лица, както и определени ограничения за безопасност и сигурност, като достъп до уеб достъп до ограничения за детските компютри.

При £ 199 (Inc VAT) за 500GB дизайн, както и £ 329 (Inc VAT) за 1TB дизайн, както и напълно интегрирана базова станция на полета 802.11n Extreme®, Capsule Time може да служи като резервна услуга за няколко компютъра В допълнение към гръбнака за високоскоростна безжична мрежа 802.11n, което я прави прост и лесен, както и достъпен за всички у дома, институция или работа за защита на техните цифрови файлове.

Допълнителни функции на капсулата на времето включват:
• Двупородни антени за 2,4 GHz или 5 GHz честоти;
• три Gigabit LAN порта;
• един гигабит Ethernet Wan Port;
• един USB 2.0 порт;
• Wi-Fi защитен достъп до (WPA/WPA-2), 128-битово криптиране на WEP; и
• Вградена NAT защитна стена, поддържаща NAT-PMP за функции като обратно към моя Mac.

Ценообразуване и наличност
Capsule Time ще бъде предложен през февруари с Apple Store® (www.apple.com/ukstore), в магазините на Apple на дребно, както и на оторизирани дистрибутори на Apple за предложени разходи за търговия на дребно от £ 199 (INC ДДС) за 500 GB трудно шофиране като както и £ 329 (Inc VAT) за 1TB трудно задвижване.

Капсула на Apple Time

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *