• Uncategorized
  • 0

Интервю: Софи Конран

Няма нищо против сребърна лъжица, дизайнерът Софи Конран на практика се роди с тава за печене в ръка. Баща й е британски дизайнер сър Теренс Конран, създател на базираните в САЩ магазини за местообитания. Нейната майка е забелязана писателка на храни Каролайн Конран, както и нейните братя и сестри се наслаждават на подобно родословие, брои на художник, дизайнер, както и ресторантьор сред техните кредити. Конран дишаше фантастична храна, както и стилизира целия си живот, така че не е изненада, че след като се отрази като дизайнер, както и готвач, тя представи известна колекция от прибори за прибори за Portmeirion. Простите, стилни линии на нейните порцеланови парчета са същността от страхотен тип, както и функция. Като дете, Конран се разкъсва между студиото на баща си, както и кухнята на майка си. Сега самата майка на две малки деца, тя заявява на родителите си: „Тези два невероятни стълба са предложили мотивацията за настоящата ми комбинация от храна, както и дизайн.“

House & Home: Обяснете какво харесвате мнозина за дома си.

Софи Конран: Там прекарвам много от предпочитаното от мен време, за да се влошат с моите младежи или да се развивам с приятел. Той е многофункционален, както и има различни настроения в различни области; Кухненската зона е забавна, както и ярка (с ярко розови стени), докато спалнята е спокойна.

H&H: Как точно бихте обяснили чувството си за стил?

SC: Вярвам, че съм малко ексцентричен. Вярвам в това да правя среди практични, удобни, вдъхновяващи, както и креативни. Обичам да играя с мащаб, както и да разбирам, за да добавя малко хумор.

H&H: Вие сте колекционер на нещо?

SC: Антично оборудване за кухненска площ. Винаги съм ровещ наоколо в антикварни магазини, както и трябваше да започна да събирам битове, както и боби от около 12 -годишна възраст. Трябва да се огранича, тъй като ми липсва място.

H&H: Обяснете идеалното си бягство.

SC: За мен домакински празник в южната част на Франция е идеален. Ходим на хранителни пазари, ядем, както и готвим фантастична храна, както и ходим на регионални fêtes.

H&H: Какъв град откривате вдъхновяващ в момента?

SC: Лондон е толкова жизнен. Винаги се случва нещо – нови изложби, сгради, театър или събития като фриз [панаир на изкуствата]. Той има страхотна комбинация от култури, както и пейзажи, идеални за каквото и да е настроение.

H&H: Каква е вашата концепция за идеална вечер?

SC: Китайско хранене с страхотни приятели, младежи, както и чат.

H&H: Чий личен стил много се възхищавате?

SC: Моята майка Тя е квалифициран градинар, както и [храна] писател, както и винаги е модерна по изключително ефирен начин.

H&H: Имате ли настояща мания?

SC: Невероятно подредена съм. Харесва ми ред; Това ми осигурява голямо количество удоволствие да имам неща на подходящото място.

H&H: Кой е най -добрият подарък, който някога сте получавали?

SC: Баща ми ми предостави акции в неговата компания. Закупих апартамента си с парите от тях.

H&H: Назовете двама души, които бихте искали да имате на вечеря.

SC: Моите деца, Феликс, както и Коко.

H&H: Обяснете какво ви кара да се чувствате богати, доволни, както и щастливи.

SC: Ядене със семейството ми.

H&H: Какво те кара да станеш от леглото сутрин?

SC: Моят будилник.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *