• Uncategorized
  • 0

Mini-модули на Fibaro Z-Wave Преобразуват съществуващите си превключватели в Z-Wave [актуализиран]

Тези модули Fibaro са проектирани да се пренасочват зад съществуващите ви превключватели на светлина и уреди, превръщайки ги в безжичната система за автоматизация на Z-Wave . Създателите твърдят, че 5 -минутно време за инсталиране и има 4 различни типа, универсален димер, двигателен контролер за щори и щори, плюс две релета за превключване на товари от 1,5kW или 3kW.

„Въведете дома си на технологията на 21 век, като инсталирате компоненти Z-Wave, без да се налага да разкъсате това, което вече имате! Трансформирайте вашите стандартни светлинни превключватели, димерни превключватели или контроли на ролкови щори с много малко устройство Fibaro, което спретнато се приляга зад съществуващите лицеви плочи.

След 5 минути вашата осветителна система може да се управлява от вашия смартфон или дистанционно управление Z-Wave, като просто инсталирате това устройство. С лесна инсталация можете да запазите лицето си и да използвате превключвателите ръчно както преди, но с добавения бонус на дистанционно управление.

Впечатлете приятелите си, като включите телевизора и чрез използването на Z-Wave замръзвайте светлините си с 30% едновременно. Системата за домашна Z-Wave може да се изгражда постепенно, така че не се страхувайте, ако трябва да се премествате къща, можете да я вземете със себе си и да продължите да изграждате системата си в продължение на няколко години. Afterall, системата Z-Wave може да се взаимодейства с над 500 други безжични продукти. Потенциалът е безкраен.

Вложките, монтирани на Fibaro, имат височина 15 мм, но заемат само половината от зоните на конвенционален изход, монтиран на стена. В рамките на обхвата на Fibaro има четири вида устройство: два вида релейни превключватели; 1,5kW и 3kW; контрол на електрическия мотор за щори или капаци; Димерът, който е радио контролиран светлинен модул, проектиран да работи с всеки източник на осветление. Възможно е да контролирате вашия димер или с радиовълни, или с превключвателя на стената си. За безопасност устройството разполага с автоматичен превключвател за защита на претоварване и функция за мек старт. Променете начина, по който контролирате дома си в рамките на 5 минути след проста инсталация сега! ”

Предлага се от Amazon

448 отзиви

Fibaro Dimmer 2 Z-Wave плюс универсален затъмнен модул за осветление, 250 W, 3.6 V, черен
Работи с LED лампи
Измерване на електроенергия
Действа като разширител на обхвата на Z-вълна. Съвместим с всяка Z-Wave или Z-Wave+ контролер.

£ 52.99

Купете на Amazon

[Актуализация] – Доста от вас попитаха дали тези модули се нуждаят от неутрален проводник (необичайни зад повечето превключватели на Обединеното кралство}. Момчетата от Vesternet отговори Използвайте Dimmer като Switch, ако желаете. Има аксесоар, който току -що добавихме към същата страница – байпас на димер от £ 9,99 за светлина с ниска мощност “.

Нашето интервю за Z-Wave

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *