Вдъхновяващи пространства: Най-елегантният офис за сътрудничество в Торонто

Вземете идея за стил от еклектичния винтидж вид на това пространство за сътрудничество в Торонто.

Източното пространство откри през януари 2015 г. като съвместно усилие между Дерек Мартин – който има видни антики в Торонто 507 – както и брат му Сам Мартин. „Ние желаем кооперативна зона, която плати лихвен процент за стила, както и културата, където някой може лесно да управлява ежедневните си отношения, както и да имаме шанса да работят заедно или да взаимодействат социално с други членове“, заявява Дерек.

Получената зона е страхотна, както и удобна, смесвайки резервни индустриални щрихи, богати структури, както и антични открития от цял ​​свят с лекота. Полу-частните бюра, заседателната зала, кухненската зона, както и салоните осигуряват членовете на членовете за работа, както и социализиране, както и сградата е отворена 24 часа на ден, мотивирайки всички да се отнасят с него като към дома. Derreck, както и SAM планират да добавят много по-удовлетворяващи пространства за малки групи или стартиращи фирми, както и дори студио за запис на мазе, както и кино зала, да се грижи за музиканти, създатели на филми, както и други иновативни типове. „Винаги бръмчи, така че ние се разширяваме“, заявява Дерек. „След като запълним едно пространство, преминаваме към следващото.“

Погледнете вътре в тази еклектична зона за сътрудничество в Торонто, както и да видите уебсайта им, за да откриете, че ще бъде член.

Сградата на Century е била, когато фабрика за продукти за сладко („видът, който са поставили в поничките на желето“, описва Derreck), както и звукозаписно студио, разбрано като фабриката на Jam. Дерек, както и Сам, върнаха района обратно към индустриалните си кости, както и добавени слоеве патина с парчета от 507 антики, като взеха мотивация от отворени таванци в Ню Йорк, както и безпроблемно страхотни магазини на L.A. като Isabel Marant, Row като антикварен магазин остарял.

Кожените банкети в стил ресторант в ресторанта имат класическо усещане, както и зона за доставка за работа, хранене, както и за социализиране. Античните австрийски ловни трофеи са селски контраст с столичните полирани бетонни подове, както и въпреки че дъската за бинго не работи, все още е съвет за балансиране на работата, както и игра. Големият метал, както и стъклени врати причиняват зона за вътрешен двор, която се отвори това лято.

Дерек донесе известни табуретки от Толедо, за да допълни традиционните мраморни плотове, както и влак с влак за плочки. Той открива висулките в прекратяване на станцията в Квебек, разработена през 50 -те години на миналия век. Показанието за неоново лого е направено особено за Източното пространство, както и добавя малко светкавица към иначе изложеното пространство.

Мраморът на плотовете на кухнята е отекнал от повърхността на античен мрамор, както и от чугунени бистро маси от Италия. Лампите от 60-те години до банкетите имат обжалване на космическата епоха, както и смесените и съвпадащи столове служат като допълнителни места за сядане с усет от средата на века. Винтидж снимки на градски пейзажи показват настройката в центъра на Торонто.

Вместо бетон, както и мрамор, семинарното пространство използва по -меката конструкция на дърво. „Искахме го да имаме усещането за стара, тъмно -библиотека“, заявява Дерек. Централният елемент е маса на живо, изградена от дърво от жилищния имот в Източно пространство, който беше свален от ледена буря. Замразени стъклени нюанси на съвременния облачен полилей от дифузната светлина на студиото на N. Y.

Derreck, както и Сам рефирираха оригиналните дървени подове на сградата, както и греди, както и ги оставиха на място. „Трябваше да съблечем около 100 години боя [гредите]“, заявява Дерек. Стъклото, както и стоманените прегради, както и стените на заседателната зала бяха изработени по поръчка в магазина за антики 507, както и предоставят на членовете известна поверителност на работа, без да накара района да се почувства затворен.Лампите на архитекта на всяко бюро доставят както осветяването на задачите, така и хит от индустриален стил. За да закръгли работните станции, Дерек щракна партида от оригинални столове на Еймс от Херман Милър от офис сграда, която се затвори. „Те бяха истинска кражба“, казва той.

Сизален килим, както и покрита с килим масичка за кафе (която се удвоява като осман) добавят естествена структура, както и графичен модел срещу лъжливостта на черните кожени салони, както и диван.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *