• Uncategorized
  • 0

Тъмни подове, лек дизайн

Q. Имам градска къща и избирам финиши. Той има основно ниво на отворен план, което включва хола, трапезарията и кухнята. Има само прозорци отзад и отпред. Обичам тъмно дърво и възнамерявам да сложа ламинат или твърда дървесина. Какви цветове/тонове най -добре биха отговорили на нашите нужди за съвременно пространство, което няма да е твърде тъмно?

– K.S., Ванкувър

А. Вашите подове от тъмно дърво или твърда дървесина ще ви осигурят страхотна основа за изграждане. Тъй като това пространство може да липсва на естествена светлина само с прозорци отпред и отзад, ще искате да запазите другото си обзавеждане и завършва леко и ефирно.

Помислете за клен за вашите кухненски шкафове, с плот от неръждаема стомана, за да добавите искрица към кухнята и зоната за хранене. Зелено-синята стъклена плочка Backsplash ще придаде свеж, чист вид на кухнята.

За елегантен и елегантен фон, боядисайте стените си дълбоко топло сиво като сребърната лисица на Бенджамин Мур (2108-50), която ще компенсира красиво вашите подове от тъмно дърво. Ако купувате мебели за хола и трапезарията, изберете съвременни парчета с чисти линии и разнообразни текстури като Ultrasuede, кожа и вълна в сиво, шоколадово кафяво или черно. Бели или прозрачни стъклени декоративни парчета ще завържат пространството заедно. Добавете хитове на цвят през големи парчета от стена, за да добавите елемент на игривост в пространството. Тъй като естествената светлина може да бъде ограничена, не забравяйте да инвестирате в добро околно и осветление на задачите, така че можете напълно да се насладите на пространството, докато релаксирате, забавлявате или работите.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *