• Uncategorized
  • 0

Withings CCTV Wise Reltant Enreft за iPhone

, известен с техните везни за уеб туитър, Withings добави мъдър екран за бебета към обхвата си. Насочена към индивидите на iPhone Системата разполага с ден и нощна визия плюс двупосочно аудио в допълнение към информация за температурата, както и влажността на стаята за бебета. Проверете видеото след скока …

„Withings възобновява стандартния екран за бебета с пускането на мъдри бебета, интегриращ иновациите от световна класа, както и напреднал дизайн, Withings предоставя на родителите ново поколение взаимодействащ екран за бебета, свързан с iPhone. Използването на екран за бебета е от първостепенно значение, когато има бебе, поради което Withings е доволен от освобождаването на Wise Monitor Monitor. Създаден както с иновации, така и с стил, Withings създаде приспособление, което не само изглежда зашеметяващо, но също така предоставя и родителите решаваща информация за атмосферата на детето си, както и им позволява да взаимодействат с детето си, както и лесно.

Cédric Hutchings, съосновател на Withings, казва: „Вече сме утвърдили най-безпроблемния интерфейс със смартфони като iPhone, така че преминаването на тази иновация към други джаджи е идеално за нас. Класическият екран за бебета на Old-Institution със своя излишен приемник може да не стои далеч от неизбежна стъпка към мрежата на нещата. Ето защо Withings го преразгледа, както и създаде предмет според нашето сегашно време. ”

За разлика от стандартните монитори, екрана на Withings Wise Beltant е произведен в ума на iPhone. Той не се състои от два физически обекта (CAM, както и приемник), но въпреки това е мъдър сензор (камера), който може да взаимодейства с всякакъв тип съществуващ свързан екран (iPhone, iPad, смартфон, компютър, mac, таблет, четец на електронни книги, LCDTV и др.).

Екранът на мъдрите бебета разполага с 3MP камера с висока разделителна способност, допълнителен обектив с голям изглед, както и нощно виждане с инфрачервени светодиоди. Мъдрият екран за бебета може да забележи всякакъв вид събитие в пространството, без да бъде преместен.

Мъдрият сензор осигурява на родителите да получат достъп до множество информация, включително аудио/видео (дневно и нощно виждане), както и параметри на околната среда (температура и влажност) от всяка точка на света.

Мъдрият екран за бебета също е оборудван с микрофон, който позволява на родителите да си взаимодействат, както и да успокояват детето си, дори когато не са физически в стаята. Още една функция дава възможност на родителите да управляват музиката (приспивни песни), която играе в пространството с екрана, както и може да модифицира мелодии или списъци за игра, идеални от хола, офиса или от всяка точка на света. Алармите също могат да бъдат настроени да предупреждават родителите за нарушаване на съня на бебета въз основа на параметри като активност/движение, нива на аудио, както и температура/влажност. Тези аларми са напълно адаптивни от потребителя.

Свързаността се прави проста за хората, така че индивидът никога не трябва да се тревожи с конфигурирането на своя продукт. Екранът на Withings Wise Beltant ще се адаптира към най -добрия мрежов път, било то регионален с Bluetooth, WiFi или Wire. Стилът на продукта е елегантен, модерен, основен, както и ненатрапчив. Стилът на шарнира на монитора позволява на родителя да отвори CAM, за да го активира или да го адаптира към ъгъла на зрението. Хората просто преобръщат камерата, за да я изключат, както и да спрат мониторинга на гърбицата. След това CAM е обезопасен за транспортиране.

Тъй като мъдрият екран за бебета е комуникационен продукт, той ще бъде подобрен с допълнителни услуги, направени от Withings, както и с трети страни. Екранът на мъдрите бебета ще бъде предложен в края на март 2011 г. “

Предлага се от Amazon

#
Визуализация
Продукт
Оценка
Цена

1
BT Wise Video Breate Enrere с 5 -инчов екран
1650 отзива
£ 139.99
Влезте в Amazon

2
Хъбъл приятелски приятел Cloud VidEO 5-инчов Wise HD свързан екран за бебета с цифров тиган, наклон и …
18 отзива
£ 159.99
Влезте в Amazon

3
NOOIE WISE BENTANCE ENCHER с плачещо откриване, видео бебешка камера, както и Audio 1080p Night Vision Motion …
26 отзиви
£ 42.99
Влезте в Amazon

Eyespy247 HD CCTV камера: Withings.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / снимки от API на Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *