• Uncategorized
  • 0

Полезно устройство на седмицата: Достъпна безжична тилата IP CCTV видеокамера

Wi-Fi CCTV камери са толкова удобни, дори много по-добри, ако можете да се накланяте, както и накланяне от отдалечено място, докато виждате къщата си от вашия смартфон . Какво обаче, ако всичко, което беше предложено в джаджа, която разходи е само 40 паунда? Е, това е с тази видеокамера за CCTV, безжична IP видеокамера с 2 метода PAN/TILT, вграден микрофон, както и високоговорител плюс той поддържа смарт телефон, както и WEP/WPA/WAP2….

Пани камери на Amazon

104 отзиви

FOSCAM R2M WiFi Indoor IP Video Camera – 1080p HD Pan/Tilt Safety and Security Video Camera с нощно виждане, 6x цифрово увеличение, широко наблюдение ъгъл, сигнали за откриване на движение, двупосочно аудио
Няколко избора на съхранение и напълно безплатен облак – запишете локално в SD карта (не е включена) или мрежов видеорекордер. Изпратете, както и съхраняване от FTP за напълно безплатен или NAS, както и регионален запис на труден диск. По същия начин се наслаждавайте на напълно безплатно 7 -дневна облачна услуга Foscam за 1 месец (нови потребители)
Множество възможности за избор на съхранение и напълно безплатен облак – Запишете локално на SD карта (не е включена) или мрежов видеорекордер. Изпратете, както и съхраняване от FTP за напълно безплатен или NAS, както и регионален запис на труден диск. По същия начин се наслаждавайте на напълно безплатно 7 -дневна облачна услуга Foscam за 1 месец (нови потребители)
Множество възможности за избор на съхранение и FreeCloud – Запишете локално в SD карта (не е включена) или мрежов видеорекордер. Изпратете, както и съхраняване от FTP за напълно безплатен или NAS, както и регионален запис на труден диск. По същия начин се наслаждавайте на напълно безплатно 7 -дневна облачна услуга Foscam за 1 месец (нови потребители)

£ 69.99

Покупка на Amazon

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / снимки от API на Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *