• Uncategorized
  • 0

Hill Home от MLS дизайнери

Посетителите вече могат да гледат напред към още един редовен блог за дома и къщата – това подчертава дизайнерите, декораторите, както и дизайнерите от Канада, както и по целия свят. Тази седмица подчертаваме награден дует в Maritimes-Брайън Макей-Лион, както и Talbot Sweetapple от Mackay-Lyons Sweetapple Architects. H&H представи широко известната фирма в миналото, но вярвах, че ще споделя още една тяхна работа:

Разположена на хълм в Южен Шор, Нова Скотия, фирмата разработи тази съвременна къща за пейзажен фотограф. Както беше обяснено на сайта Mackay-Lyons Sweetapple, „[Къщата] е камера-пейзаж, както и инструмент за гледане на атмосферни влияния, който култивира гледки, както и наблюдава променящата се светлина, метеорологично състояние, както и сезони, които се обръщат около нея. ”

Пропускането на горните шкафове в кухненската зона за живот оставя място за ефектни снимки на снимки, рамкиране на истински панорамна екран от природата. Напомнят ми за тези в къщичката на Сюзан ДиМма. Архитектурният детайл „X“, който действа като ефирен космически разделител, също се използва на открито.

Прозорците се удължават около стаята с отворена концепция, показвайки великолепни вечнозелени растения, както и океански блус. Докато аз често харесвам цветни стени, луксозни килими, както и много по -конвенционален стил, минималистичният вид на интериора на този дом наистина показва признателност за обкръжението му. Дизайнерите също използваха местни материали.

Вижте много повече снимки от този дом на хълма, както и други къщи от дизайнерите на Sweetapple на Mackay-Lyons в MlSarchitects.ca. Имате ли предпочитан дизайнер, декоратор или дизайнер, който бихте искали да видите, представен на houseAndhome.com? Кажете ни в коментарите по -долу!

Фото кредити: Mackay-Lyons Sweetapple Architects

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *