• Uncategorized
  • 0

Спечелете този дом на мечтите!

Получаваме много покани у дома и дома: Нови магазини, изстрелвания на продукти, отвори за галерия. Ние отиваме толкова много, колкото можем да заснемем, но има едно събитие, което никога не бих отказал: покана към дома на Линда (не е на снимката). Бях там миналата седмица, за да отпразнувам предстоящото сватбено събитие на редактора Сюзан ДиМма.

Харесвам предната зала на Линда, с драматичните му черни стени, както и черно-бели каменни подове с шокираща оранжева бомбе гърда (ще го видите в ноемврийския брой). Нейната твърда дървесина изглежда сякаш е измита с кофи от еспресо в продължение на сто години, с по -леко проследяване на инкрустацията около краищата. Това, което винаги ме поразява за жилищното пространство (освен това модификации на план за мебели, когато посетя!), Са басейните на светлината. Lynda няма нито една светлина. Вместо това, нейните пространства светят от топлина от много страхотни лампи. Оставих да искам да откъсна всеки вдлъбнати халоген, който платих един тон пари, за да съм инсталирал в нашата всекидневна!

Ако също се възхищавате на вкуса на Линда, както и разходката с нейното жилищно пространство не е в картите, изберете следващото най -добро нещо. Вземете екскурзия от шоуто през 2009 г. (показана на всички тези снимки), създадена, както и напълно украсена от нея, както и от екипа на H&H. Това е мечтана къща в Оуквил, Онтарио, която ще бъде раздадена като една от великите награди в Sweepstaks Foundation Foundation Foundation Foundation Foundation Foundation. (Постъпленията на лотарията ASSIST Princess Margaret Healthcare Facility ускоряват проучването, както и приравняват научните открития на много по -добри методи за предотвратяване, диагностициране, както и лечение на рак.) Има много методи, които можете да влезете в действието:

1) Ако сте онлайн в GTA, отидете лично да видите дома. Домът струва милиони, но отиването е абсолютно безплатно! Когато отидете в къщата, носете камерата си. Направете снимка на себе си във вашето много обичано пространство, както и я публикувате в нашата специална галерия с картини. Можете да видите как точно ще изглежда вашият кадър на корицата на Home & Home, както и след това да го споделите с приятелите си с помощта на електронна поща, Facebook, Twitter, както и още.

2) Регистрирайте се за специални събития, както и екскурзии, ръководени от Lynda, H&H Editor Suzanne Dimma, редактор на храни Клер Танси, както и VP Communications (и Guru Guru!) Марк Шален. Побързайте, регистрацията е ограничена, както и тези събития са безплатни!

3) Направете видео екскурзия за бърз поглед вътре в селската къща, вдъхновена от еврото. както и да се връщате на сайта всяка седмица за нова екскурзия на различно пространство в къщата, всички водени от самата Линда.

4) И много важно е да получите билети за възможност за телефонно обаждане на този дом вашия дом. Дори и да не спечелите, ще подкрепите фондацията за здравни заведения за принцеса Маргарет в борбата за доминиране на рак. Какво да не харесвам в това?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *